Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookie policy

T/R FRÅN
Hongkong

Flyg till Hongkong

SAS erbjuder direktflyg från Stockholm till Hongkong 5 dagar i veckan; måndagar, torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar.

Det tar cirka 10 timmar och 20 minuter att flyga till Hong Kong i Kina, men oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på mat & dryck ombord samt ger dig bästa möjliga service. Ett stort underhållningsutbud i form av video on demand samt musik finns att tillgå för att göra resan extra trivsam.

Mycket ingår i din flygbiljett när du flyger till Hongkong med oss. Vi tänker på det mesta före, under och efter flygresan:

Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i kalendern här på sidan eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Hongkong direkt från mobilen.

 Behövs visum för inresa till Hongkong?

Som svensk, norsk eller dansk medborgare krävs inget visum för resa till Hongkong. Dock måste passet ha 4 veckors giltighetstid utöver inplanerad vistelse. Observera att andra visumregler gäller för resor till Folkrepubliken Kina.

Mer om visum och resor till Hong Kong och Kina

 Stockholm - Hongkong, 5 dagar i veckan

SAS har fem avgångar i veckan till Hongkong International Airport som ligger ca 3,4 mil öster om stadskärnan. Flygplatsen erbjuder smidig transport via exempelvis snabbtåget Airport Express MTR som går flera gånger i timmen in till City.
 

Billiga flyg till Hongkong

Boka din flygbiljett i god tid till Hong Kong – på det sättet kan du öka dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Detta innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår kalender – för att sedan ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner.
 

Belöningar och fördelar

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss och våra partner i Star Alliance. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och sms-info med praktisk flyginformation.

Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Hongkong – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.SAS Plus-biljett för mer komfort

Flyger du långt kan det vara skönt med lite extra komfort. Väljer du en SAS Plus-biljett får du ännu mer benutrymme och en bredare sittplats. Förutom det ger det dig även tillgång till Fast Track, som är den snabbaste vägen genom gaten, och SAS Lounge i Stockholm där det finns snabb internetuppkoppling, mat och dryck.

Mer om SAS Plus


Hitta billiga flygbiljetter till Hongkong

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.Fakta Hongkong

Valuta: Hong Kong dollar (HKD)
Tidsskillnad: +7
Landsnummer: 852
Språk: kinesiska, engelska

 

Övrigt

Flyg till Kina
Reseförsäkring
Topp fem i Hongkong

 


Fler SAS destinationer