Flyg Sundsvall / Timrå Trondheim

Boka flyg från Sundsvall / Timrå till Trondheim i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Sundsvall / Timrå till Trondheim. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Sundsvall / Timrå och Trondheim som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Sundsvall / Timrå Trondheim – Upplev Norges tredje största stad

Trondheim är över 1000 år gammal och har tidigare kallats både Trondhjem och Nidaros. Staden kan locka med några av områdets mest populära sevärdheter, trevliga butiker samt många restauranger och barer. Nidelven, som rinner genom staden, omges av charmiga gamla trähus och gator som alltid är trevliga att besöka.

Trondheim bjuder också på mycket historia. Här finns bland annat Nidarosdomen, som påbörjades år 1070 och är byggd över Olav den heliges gravplats. Nidarosdomen är en av Nordens största medeltida kyrkor och betraktas idag som en nationell helgedom. Om du har möjlighet rekommenderar vi absolut ett besök hit. Dessutom rymmer staden många spännande museer som är värda ett besök. Här hittar du ofta intressanta utställningar.

Om du är ute efter kulinariska upplevelser kan Trondheim också erbjuda det. Staden har en framstående matkultur med särskilt fokus på närproducerad mat och lokala mattraditioner. Här hittar du allt från moderna restauranger till traditionella herrgårdar, och med flera Michelin-restauranger att välja mellan är det absolut inte svårt att hitta något som tillfredsställer varje smak.

Flygplatsen i Trondheim (TRD) ligger i Stjørdal, cirka 35 km öster om Trondheim. Härifrån kan du enkelt ta Expressbussen, som går var 15:e minut och stannar vid flera platser i centrala Trondheim. Om du däremot vill ta en taxi finns de utanför ankomsthallen.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Trondheim finns samlade.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt