Flyg Sundsvall / Timrå Palanga

Boka flyg från Sundsvall / Timrå till Palanga i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Sundsvall / Timrå till Palanga. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Sundsvall / Timrå och Palanga som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Sundsvall / Timrå till Palanga – Upplev Palanga

När du är i Palanga bör du besöka Tiškevičius Palace. Slottet är otroligt vackert och omgivet av en stor park som gör området till ett av de vackraste ställena i Palanga.

Palanga är ett av de områden där man kan hitta bärnsten. Du bör därför besöka Amber museum – ett speciellt museum som visar upp en bred variation av vackra bärnstensföremål.

I närheten av stränderna kan du hitta många nattklubbar, barer, restauranger, caféer och till och med casinon. Det finns många möjligheter att prova på vattensporter, gå på musikfestival eller sportevenemang.

Basanaviciaus är den breda huvudgatan i staden och är alltid ett livligt ställe att vara på. Här har du möjlighet att känna på stadens puls, kanske cykla en tur eller njuta på ett av caféerna.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt