Flyg Sundsvall / Timrå Färöarna

Boka flyg från Sundsvall / Timrå till Färöarna i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Sundsvall / Timrå till Färöarna. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Sundsvall / Timrå och Färöarna som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Sundsvall / Timrå till Färöarna – Upplev Färöarna

Färöarna har med sina 18 öar utsetts av National Geographic Traveler som världens vackraste ö-destination. Färöarna har ett naturligt och rått klimat – oupptäckt och oförutsägbart. Här hittar du över 200 sällsynta fågelarter, den renaste luften, vattenfall och fantastiska klippväggar.

Färöarna har en skön lugn atmosfär med vackra, färgglada hus. Huvudstaden heter Tórshavn, och är världens minsta huvudstad. Shoppa lite av den färöiska designen i butiken Østrøm och besök SMS Shopping Center.

Prova det färöiska köket som är helt unikt och fantastiskt. Fisk och skaldjur smakar bättre här, och mattraditionerna kommer att överraska dig. Testa den mysiga restaurangen Barbara Fish House, eller gå vidare till något av caféerna vid hamnen.

Mykines på Färöarna har fyren, klipporna och fantastisk utsikt över vattnet. Kirkjubøur är den viktigaste historiska platsen, med Magnus-katedralen, Kirkjubøargarður och Ólavskirkjan.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt