Flyg Luleå Chicago

Boka flyg från Luleå till Chicago i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Luleå till Chicago. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Luleå och Chicago som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Luleå Chicago – Sevärdheter

Chicago erbjuder många upplevelser – det största problemet är att välja. Nedan kan du få en snabb överblick över några av de upplevelser du inte får missa under din vistelse i Chicago.

Skydeck Chicago i Willis Tower

Chicago är bland annat känt för sina många skyskrapor som nästan tävlar om att komma närmast himlen. En av dem kallas Willis Tower och här har du möjlighet att ta dig upp och njuta av utsikten över Chicago från 412 meters höjd.

Millenium Park

Utforska det gröna området som är fyllt med konst och teater. Här kan du till exempel se den ikoniska skulpturen Cloud Gate som är formad som en böna. På utsidan är Cloud Gate täckt av en spegelyta som omgivningarna reflekteras i.

Njut av blues och jazz

Det är svårt att komma ifrån blues- och jazzmusikens stora betydelse i Chicago, det är helt enkelt en del av stadens DNA. Chicago har utnämnt sig själv till världens blueshuvudstad så är du ett fan av blues finns det många fantastiska ställen att besöka, som till exempel Buddy Guys Blues Legends. Är du mer för jazz finns det också många spännande jazzklubbar i staden som du med fördel kan besöka.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips om Chicago finns samlade.

Transport från Chicago flygplats – Chicago O'Hare International Airport

Chicago flygplats är en av de mest trafikerade flygplatserna i världen och ligger cirka 27 kilometer nordväst om Chicagos centrum. Flygplatsen har flera gånger vunnit titeln som "Bästa flygplatsen i Nordamerika" så du kan räkna med att det är en flygplats där det är ordning och reda.

När det kommer till transport till och från flygplatsen finns det flera alternativ att välja mellan, inklusive tåg, hyrbil och taxi.

Tåg

Ta CTA Blue Line in till Chicago. Tåget går dygnet runt och är definitivt det billigaste transportmedlet. Perrongen där tåget avgår ligger i terminal 2.

Taxi

Om du önskar en enkel och bekväm resa till Chicago kan du också ta en taxi. Framför alla terminaler står det taxibilar som är redo att transportera dig till din önskade destination. Det är därför mycket enkelt att få tag på en taxi. Taxibilarna kör enligt taxameter i Chicago, som mäter priset utifrån tid och avstånd.

Biluthyrning

På Chicago flygplats hittar du ett stort utbud av biluthyrningsföretag där du kan hyra en bil för din resa. Deras kontor är öppna dygnet runt och det är möjligt att ta en gratis shuttlebus direkt dit. Det är dock en bra idé att förboka en bil innan din ankomst eftersom du då får det bästa priset och bilen står redo när du anländer. Boka en hyrbil för resan till Chicago

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt