sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Köp Extrapoäng

Köp Extrapoäng och res längre

Din drömresa eller förmån väntar runt hörnet. Och ju mer du reser och spenderar, desto längre kommer du. Om du inte har tillräckligt många EuroBonus-poäng kan du alltid köpa fler.

Så fungerar det

Du kan köpa Extrapoäng för att nå upp till det antal poäng du behöver för att boka en bonusresa eller hotellvistelse. Kom dock ihåg att du inte kan flytta till en högre nivå med hjälp av Extrapoäng. Du kan köpa Extrapoäng åt dig själv eller överlåta poäng till en annan medlem.

 

köp Baspoäng

När du loggar in kan du se om du kan köpa Baspoäng på grund av att du saknar maximalt 5 000 poäng för att nå Silver-status, 15 000 poäng för att nå Guld-status eller 30 000 poäng för att nå Diamant-status.

 

Överför poäng

Du kan överlåta de poäng du redan har tjänat in till en annan medlem. De poäng du överlåter kommer alltid att bli Extrapoäng på det mottagande kontot. Det är inte möjligt att överlåta Baspoäng till en annan medlem.

Ge bort poäng

Du kan köpa Extrapoäng och ge bort till en annan EuroBonus-medlem som behöver dem. Du kan också välja att överföra poäng som du själv tjänat in.


Hur man köper poäng

Om du vill göra något av det ovanstående kan du logga in här. Där kan du även läsa våra regler och villkor.