Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till vår cookiepolicy

Ditt American Express-erbjudande måste bokas under en period på tolv månader efter det datum du fick erbjudandet till slutet av följande kalenderår.

Om du exempelvis får ett erbjudande den 3 mars 2016 måste det bokas senast den 31 december 2017.  Själva resan kan ske efter den 31 december 2017.

Tabeller med poängkrav för SAS och partnerflygbolag i Star Alliance är tillgängliga här

Du kan boka ditt American Express-erbjudande online för flygningar som utförs av SAS.

Ring oss för att boka hos Star Alliance-partner:

Svenska medlemmar: 018 480 9167 (mån–fre 09.00–17.00 svensk tid).

Norska medlemmar:  64 81 60 99 (mån–fre 09.00–17.00 norsk tid). 

Biljetter kan avbokas och ändras fram till en (1) arbetsdag före EuroBonus-resan.

Biljettändringar medges, förutsatt att poängen fortfarande är giltiga, fram till en (1) arbetsdag före EuroBonus-resan (utgångna poäng kan inte återanvändas).  Om en avbokning görs senare än en (1) arbetsdag före EuroBonus-resan kommer poängen inte att returneras till den betalande EuroBonus-medlemmens konto. Utrikesavgifter är återbetalbara. Ändringsavgiften är 150 SEK/NOK per biljett.

American Express-erbjudandet är endast giltigt för högst två (2) passagerare.

Ja, innehavaren av American Express-erbjudandet kan använda det för att boka för familjen eller vänner. Poängen måste dock dras från det konto som fick erbjudandet. 

Om flygningarna utförs av SAS kan namnet ändras fram till en (1) arbetsdag före EuroBonus-resan, mot en avgift på 150 SEK/NOK.  

Namnändring är däremot inte tillåtet på flygningar som utförs av Star Alliance-partnerflygbolag.

Ja, American Express-erbjudandet kommer att återlämnas till innehavarens EuroBonus-konto, förutsatt att avbokningen har gjorts en (1) arbetsdag innan EuroBonus-resan påbörjas. 

Nej, giltighetstiden för American Express-erbjudanden kan inte förlängas.

Mellanlandningar är tillåtet så länge uppehållet är kortare än 24 timmar. Uppehåll som varar längre än 24 timmar är inte tillåtna med American Express-erbjudandet.