sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Mobila tjänster

DIGITALA TJÄNSTER

Med våra digitala tjänster har du hela världen i fickan, med allt från tips om spännande platser till allt du behöver känna till om din resa.

SAS App

Boka flyg och hotell, checka in, skaffa ditt boardingkort, hämta dagstidningar och tidskrifter samt se senaste flyginformation och notiser i vår prisbelönta SAS App. Du kan till och med spara passuppgifter och andra personuppgifter säkert i avsnittet ”Me”. 

Hämta SAS App från App Store eller Google Play för att installera den. Se till att du alltid har den senaste versionen installerad, eftersom vi förbättrar appen regelbundet.

Hämta från App Store
Skaffa den på Google Play

SAS App bäst bland europeiska flygbolag

Vår lättanvända SAS App är den bästa flygbolagsappen i Europa enligt en analys från e-handelsexperterna Flexponsives som bygges på en studie av 50 000 omdömen om tolv europeiska flygbolagsappar. Både iOS- och Android-versionerna fick högsta betyg.

 

Guida dina vänner med SAS REMAP

Resenärer köper inte resehandböcker. De skapar sina egna. Använd Remap i SAS App – skräddarsydda appar som skapas av dina vänner och lokala konnässörer som känner både dig och ditt resmål.


Dela dina idéer för att förbättra SAS App

Som sann resenär vet du bäst vilka funktioner du vill ha i en reseapp. Och i appavsnittet Labs kan du ge oss information om hur vi kan göra den ännu bättre. Våra digitala specialister söker alltid efter sätt att höja dina reseupplevelser till nästa nivå. Vissa av de bästa funktionerna i SAS App har sitt ursprung i Labs, t.ex. möjligheten att bedöma flygningar och kommunicera med vänner. Läs mer här om hur SAS Labs innoverar framtidens resor

Flyginformation via sms 

Håll dig underrättad. Med vår sms-tjänst får du all information du behöver – direkt i mobilen.

  • Allt du behöver göra är att ange ditt telefonnummer när du bokar resan. Vi skickar sms till dig för att hålla dig underrättad om förseningar och inställda flygningar fram till 22 timmar före avgången.
  • Om du är en EuroBonus-medlem eller har ett SAS Travel Pass kan du få ytterligare information via sms utan kostnad:
    • Vi informerar dig cirka 2,5 timmar före avgången om att din flygning avgår i tid.   
    • Vi kommer också att informera dig om vilken terminal och gate din flygning avgår från när denna information är tillgänglig.


SAS Smart Pass

SAS Smart Pass tar dina resor till nästa nivå. Det är en smart, tidsbesparande och praktisk etikett på din mobil som du kan använda för att identifiera dig på flygplatsen.