Sportresor

Sportresor

Vi erbjuder sportresepaket till konkurrenskraftiga priser för både enskilda resenärer och grupper. Om du vill dra nytta av våra särskilda sportpriser måste du vara medlem i ett lag som är anslutet till ett skandinaviskt idrottsförbund och din resa måste vara förknippad med sport. Allt du behöver göra är att använda den unika kod som din förening/klubb får när du blir en SAS-sportkund via SAS Credits.

 

Så fungerar det

Om din organisation eller klubb är ansluten till ett skandinaviskt idrottsförbund och medlem i SAS Företagsprogram kan du boka anpassade sportpaket till mycket förmånligt pris.

  • Både enskilda resenärer och grupper (minst tio personer) kan boka sportresor. 

  • Priserna gäller inrikesresor i Sverige, Norge, Danmark och till destinationer i Skandinavien och Europa. I vissa fall kan du också få specialpris på sportresor till USA och Asien om du reser ensam. 

  • Du kan ta med två kollin bagage. Om du reser med en grupp kan varje person ta med en väska och ett kolli sportutrustning.

  • Du kan ändra namn på dina biljetter utan kostnad fram till en timme före avgången.*

  • Du kan tjäna EuroBonus-poäng.

  • Din klubb/förening tjänar dessutom SAS Credits på varje resa.

* Namnändringar för en gruppsportresa kan göras genom att ringa SAS avdelning för gruppresor.  

 

Redan medlem i SAS Företagsprogram?


Bli sportkund

Vi erbjuder specialpriser för enskilda resenärer och grupper i klubbar och lag som är anslutna till ett skandinaviskt idrottsförbund, för resor till träningsläger, tävlingar och officiella sportrelaterade möten.

  • Om du vill boka en sportresa måste din klubb vara en sportkund hos SAS och medlem i SAS Företagsprogram.


Individuell sportresa

Om du vill boka en sportresa för en enskild person måste du ange den unika kod (CMP) som din klubb/förening fick när den blev sportkund hos SAS.

Boka här

Priser

Priset på en gruppsportresa beror på hur snabbt du kan bekräfta gruppen. Priset kan bli högre än för en individuell sportresa, men du får mycket mer flexibilitet. 

Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi med en offert. Kom ihåg att priserna är lägre om du undviker att resa på populära tider, t.ex. vardagar kl. 6.00–8.00 och 15.00–18.00. 

Förfrågningar om gruppsportresor


Specialbagage

Om du reser med sportutrustning kan det hända att du måste registrera den som specialbagage. Om du reser i en grupp med flera kollin specialbagage måste ni registrera bagaget i bokningen före avgången, antingen på vår webbplats eller via din researrangör. 

Läs mer