sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
SAS Sports

SAS Sport

Så fungerar det

Vi erbjuder specialpriser på SAS Sport-resor för enskilda passagerare och för grupper (tio eller fler passagerare). Om du vill kunna dra nytta av SAS Sport-priser måste du vara medlem i ett lag eller en förening som är medlem i Riksidrottsförbundet och din resa måste vara förknippad med sport. Allt du behöver göra är att använda din förenings företagskod eller välja din förening i listan.

Om din förening eller klubb är medlem i Riksidrottsförbundet och medlem i SAS företagsprogram kan du dra fördel av dessa förmåner från SAS Sport:

  • Särskilda biljettpriser. Priserna gäller för inrikesresor i Norge, Sverige och Danmark och till destinationer i Skandinavien och inom Europa. I vissa fall kan du också få specialpris på sportresor till USA och Asien om du reser ensam (dvs. inte i en grupp).

  • Du kan ta med ett extra kolli bagage utan avgift (sammanlagt två kollin).

  • Namnet på en biljett kan ändras utan avgift fram till en timme före avgången.*

  • Du tjänar EuroBonus-poäng.


Bli medlem i SAS Sport

Vi erbjuder specialpriser för medlemmar i lag, klubbar eller föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet. Ett medlemskap i SAS Sport kan vara praktiskt när en medlem reser för att delta i en tävling eller reser för träningsändamål. Om du vill kunna dra fördel av SAS Sport biljettpriser måste din klubb/förening ha ett konto hos SAS.

ÄNDRINGAR I CREDITS-PROGRAMMET

För att göra det enklare att resa med SAS Sport kommer vi att ta bort SAS Credits-programmet. Du kommer i stället att erbjudas rabatter som aktiveras direkt när du bokar. Från och med den 30 juni tar SAS bort möjligheten att tjäna nya SAS Credits, men du kan fortfarande lösa in dina befintliga SAS Credits fram till den 31 december 2018. Nyregistrerade medlemmar i SAS Sport kommer automatiskt att få rabatterna när de bokar.

Rättsligt meddelande: SAS Credits kommer under 2018 att ersättas av det nya organisationserbjudandet SAS Sport. Under året kommer SAS Credits att gradvis avvecklas, vilket innebär att sista dagen för poänginsamling är den 30 juni 2018. Uttag av intjänade SAS Credits kan göras fram till den 31 december 2018.

*För resor bokade före den 30 juni som avser avgångar vid senare datum kan ytterligare Credits tjänas.
** För resor som betalas med Credits och avgår efter den 1 januari 2019 gäller inga återbetalningar.


PRISER FÖR SPORTGRUPPER

Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi med en offert. Kom ihåg att priserna är lägre om du undviker populära tider, dvs. vardagar kl. 06.00–08.00 och 15.00–18.00.

Specialbagage

Om du reser med sportutrustning måste du registrera det som specialbagage. Om du reser i en grupp med flera kollin sportutrustning måste du registrera bagaget i bokningen före avgången. Registrera ditt specialbagage här.