SAS Sports

SAS Sports

Vi erbjuder sportresor till konkurrenskraftiga priser, med hög flexibilitet för både enskilda personer och grupper (tio eller fler personer). Om du vill dra fördel av våra sportpriser måste du vara medlem i ett lag eller en förening som är medlem i Riksidrottsförbundet och syftet med din resa måste vara förknippat med sport. Allt du behöver göra är att använda din förenings företagskod eller välja din förening i listan. Du kan läsa mer om konceptet nedan.

Så fungerar det

Vi erbjuder specialpriser på SAS Sports-resor för enskilda passagerare och för grupper (tio eller fler passagerare). Om du vill kunna dra nytta av SAS Sports-priser måste du vara medlem i ett lag eller en förening som är medlem i Riksidrottsförbundet och din resa måste vara förknippad med sport. Allt du behöver göra är att använda din förenings företagskod eller välja din förening i listan.

Om din förening eller klubb är medlem i Riksidrottsförbundet och medlem i SAS företagsprogram kan du dra fördel av dessa förmåner från SAS Sports:

  • Särskilda biljettpriser. Priserna gäller för inrikesresor i Norge, Sverige och Danmark och till destinationer i Skandinavien och inom Europa. I vissa fall kan du också få specialpris på sportresor till USA och Asien om du reser ensam (dvs. inte i en grupp).

  • Du kan ta med ett extra kolli bagage utan avgift (sammanlagt två kollin).

  • Namnet på en biljett kan ändras utan avgift fram till en timme före avgången.*

  • Du tjänar EuroBonus-poäng.


Bli medlem i SAS Sports

Vi erbjuder specialpriser för medlemmar i lag, klubbar eller föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet. Ett medlemskap i SAS Sports kan vara praktiskt när en medlem reser för att delta i en tävling eller reser för träningsändamål. Om du vill kunna dra fördel av SAS Sports-biljettpriser måste din klubb/förening ha ett konto hos SAS.


ÄNDRINGAR I CREDITS-PROGRAMMET

För att göra det enklare att resa med SAS Sports kommer vi att ta bort SAS Credits-programmet. Du kommer i stället att erbjudas rabatter som aktiveras direkt när du bokar. Från och med den 30 juni tar SAS bort möjligheten att tjäna nya SAS Credits, men du kan fortfarande lösa in dina befintliga SAS Credits fram till den 31 december 2018. Nyregistrerade medlemmar i SAS Sports kommer automatiskt att få rabatterna när de bokar.

Legalt meddelande: SAS Credits kommer under 2018 att ersättas av det nya organisationserbjudandet SAS Sports. Under året kommer SAS Credits att gradvis avvecklas, vilket innebär att sista dagen för poänginsamling är den 30 juni 2018. Uttag av intjänade SAS Credits kan göras fram till den 31 december 2018.

*För resor bokade före den 30 juni som avser avgångar vid senare datum kan ytterligare Credits tjänas.
** För resor som betalas med Credits och avgår efter den 1 januari 2019 gäller inga återbetalningar.

Individuell sportresa

Om du vill boka en sportresa för en enskild person måste du ange den unika kod (CMP) som din klubb/förening fick när den blev sportkund hos SAS.

Boka här

Priser

Priset på en gruppsportresa beror på hur snabbt du kan bekräfta gruppen. Priset kan bli högre än för en individuell sportresa, men du får mycket mer flexibilitet. 

Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi med en offert. Kom ihåg att priserna är lägre om du undviker att resa på populära tider, t.ex. vardagar kl. 6.00–8.00 och 15.00–18.00. 

Förfrågningar om gruppsportresor


PRISER FÖR SPORTGRUPPER

Priset på gruppsportresor beror på hur snabbt du kan bekräfta gruppen. Priset kan bli högre än för bokning av enskilda biljetter, men flexibiliteten är större.

Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi med en offert. Kom ihåg att priserna är lägre om du undviker populära tider, dvs. vardagar kl. 06.00–08.00 och 15.00–18.00.

Specialbagage

Om du reser med sportutrustning måste du registrera det som specialbagage. Om du reser i en grupp med flera kollin sportutrustning måste du registrera bagaget i bokningen före avgången. Registrera ditt specialbagage här.