sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

SAS Sports

BOKA EN SPORTRESA

 

Så fungerar det


Vi erbjuder specialpriser på SAS Sports-resor för enskilda passagerare och för grupper (tio eller fler passagerare). Om du vill kunna dra nytta av SAS Sports-priser måste du vara medlem i ett lag eller en förening som är medlem i Riksidrottsförbundet och din resa måste vara förknippad med sport. Allt du behöver göra är att använda din förenings sportkod (CMP-kod). 

Om din förening eller klubb är medlem i Riksidrottsförbundet och medlem i SAS företagsprogram kan du dra fördel av dessa förmåner från SAS Sports:

  • Särskilda biljettpriser. Priserna gäller för inrikesresor i Norge, Sverige och Danmark och till destinationer i Skandinavien och inom Europa. I vissa fall kan du också få specialpris på sportresor till USA och Asien om du reser ensam (dvs. inte i en grupp).
  • Du kan ta med ett extra kolli bagage utan avgift (sammanlagt två kollin).
  • Namnet på en biljett kan ändras utan avgift fram till en timme före avgången.*
  • Du tjänar EuroBonus-poäng.

FLER ÄN 9 PASSAGERARE? BOKA EN GRUPPRESA

 

Bli medlem i SAS Sports


Vi erbjuder specialpriser för medlemmar i lag, klubbar eller föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet. Ett medlemskap i SAS Sports kan vara praktiskt när en medlem reser för att delta i en tävling eller reser för träningsändamål. Om du vill kunna dra fördel av SAS Sports-biljettpriser måste din klubb/förening ha ett konto hos SAS.

 

PRISER FÖR SPORTGRUPPER

Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi med en offert. Kom ihåg att priserna är lägre om du undviker populära tider, dvs. vardagar kl. 06.00–08.00 och 15.00–18.00.

 

Specialbagage

Om du reser med sportutrustning måste du registrera det som specialbagage. Om du reser i en grupp med flera kollin sportutrustning måste du registrera bagaget i bokningen före avgången. Registrera ditt specialbagage här.