sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Vi har nöjet att presentera vårt nya och snabba WiFi

SAS kortdistansflygningar blir ständigt bättre. Snart kommer vårt nya höghastighets-WiFi att vara tillgängligt ombord på de flesta flygningarna i Europa, så att du kan hålla kontakten under hela resan.

Ta hand om arbetet, boka bord på en restaurang eller skicka bilder från resan så snart flygplanet är i rörelse. 

 

Sommarerbjudande 

Just nu kan du köpa WiFi ombord för endast 29:- på flygningar under två timmar. Gäller till den 31 juli.

WiFi på flygningar i Europa

 

Enkel anslutning

Höghastighets-WiFi innebär också att resenärerna kan använda SAS Self-service. Du kan shoppa, välja underhållning och få anpassad information under hela resan. Din bokningsreferens är allt du behöver för att ansluta.

 

Kostnadsfritt för medlemmar i EuroBonus Guld och Diamant och för resenärer i SAS Plus

Vårt höghastighets-WiFi är kostnadsfritt för medlemmar i EuroBonus Guld och Diamant och för resenärer i SAS Plus. Det är också möjligt att köpa WiFi för en liten avgift ombord på alla kortdistansflygningar.

SAS samarbetar med Netflix

Installationen har redan börjat

Installationen av höghastighets-WiFi i SAS flygplan för kortdistansflygningar har redan påbörjats och beräknas vara slutförd inom två år. 
 Håll kontakten

Det kommer mer information. Under tiden kan du hålla ögonen öppna efter symbolen på dörren när du går ombord för att se efter om din flygning sker med ett av de flygplan där WiFi redan är installerat.

SAS samarbetar med Netflix

Nu börjar våra kortdistansflygningar kännas ännu kortare. Vårt nya samarbete med Netflix ger dig möjlighet att strömma lika bra som hemma. Så visst vore det väl trevligt att kunna se den senaste episoden av din favoritserie på Netflix? Du kommer genast att känna dig hemmastadd.

SAS samarbetar med Netflix