Vi har nöjet att presentera vårt nya och snabba WiFi

SAS kortdistansflygningar blir ständigt bättre. Snart kommer vårt nya höghastighets-WiFi att vara tillgängligt ombord på de flesta flygningarna i Europa, så att du kan hålla kontakten under hela resan.

Ta hand om arbetet, boka bord på en restaurang eller skicka bilder från resan så snart flygplanet är i rörelse. 

WiFi på flygningar i Europa

 

Enkel anslutning

Höghastighets-WiFi innebär också att du som resenär kan använda SAS Self-service. Shoppa, välj underhållning och få anpassad information under hela resan. Din bokningsreferens är allt du behöver för att ansluta.
 

 

Kostnadsfritt för medlemmar i EuroBonus Guld och Diamant och för resenärer i SAS Plus

Vårt höghastighets-WiFi är kostnadsfritt för medlemmar i EuroBonus Guld och Diamant och för resenärer i SAS Plus. Det är också möjligt att köpa WiFi mot en liten avgift ombord på alla kortdistansflygningar.

Vänligen logga in för denna funktion

Installation

Installationen av höghastighets-WiFi i våra flygplan för kortdistansflygningar har redan påbörjats och beräknas vara slutförd inom två år.


Det kommer mer

Mer information kommer. Under tiden kan du hålla ögonen öppna efter symbolen på dörren när du går ombord för att se efter om din flygning sker med ett av de flygplan där WiFi redan är installerat.

SAS blir samarbetspartner med NETFLIX

Våra kortflygningar började just kännas ännu kortare. Vårt nya partnerskap med Netflix låter dig streama som om du var hemma. Så varför inte ta dig tid att titta på de senaste avsnitten av din favoritserie på Netflix? Det kommer kännas som att du anländer till din destination på nolltid.

 

SAS partners med Netflix