sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Med SAS EuroBonus får du bättre upplevelser från första dagen. Oavsett om du reser varje dag eller bara då och då. Ditt EuroBonus-medlemskap lönar sig på många olika sätt. 


EuroBonus-medlemmar har bättre upplevelser. Utöver att du tjänar poäng på det du brukar göra, t.ex. resa, handla och köra för att få och lösa in bonus, koldioxidkompenserar vi alla flygningar som bokas av EuroBonus-medlemmar. 

EuroBonus och våra medlemmar påverkas tyvärr av det tillfälliga uppehållet i stora delar av vårt trafikprogram. Vår sida med frågor och svar innehåller den senaste informationen.

EuroBonus Julkalender – Spännande erbjudanden varje dag fram till julafton

I årets julkalender i SAS EuroBonus tjänar du poäng på allt och du kan dessutom använda dina redan insparade poäng och delbetala med pengar! Anmäl dig nu för att inte missa erbjudanden på exklusiva produkter, prisvärda bonusresor och fantastiska erbjudanden från butiker och restauranger. Missa inte första luckan – anmäl dig nu!

Anmäl dig

 

 

Vi koldioxidkompenserar alla SAS-biljetter för våra EuroBonus-medlemmar

Läs mer om SAS arbete mot mer hållbara flygresor

 

 

Nå dina resmål snabbare

 

Drömmer du om att åka till en fantastisk plats? Låt dina poäng ta dig dit!

Se till att du maximerar dina intjänade poäng genom att använda ett EuroBonus-kreditkort för all din shopping. Du kan också ansluta ditt vanliga betalkort till EuroBonus för att tjäna Extrapoäng. Och glöm inte att dra fördel av våra exklusiva erbjudanden för medlemmar.

 • Aktuella medlemserbjudanden

  Tidsbegränsade erbjudanden från EuroBonus och våra partners, exklusivt för medlemmar. Rabatterade bonusresor, hyrbilserbjudanden, hotellerbjudanden och mer.

  Se erbjudanden
 • SAS Amex Classic

  Ansök nu och få 18 000 EuroBonus Extrapoäng när du spenderar 25 000 kr med ditt SAS Amex Classic innan 19 januari. Erbjudandet gäller till och med 30 november.**

  Ansök nu
 • Anslut ditt vanliga betalkort

  Anslut ditt vanliga betalkort till ditt EuroBonus-medlemskap och börja tjäna Extrapoäng på hotellvistelser och restauranger och när du handlar i våra partnerbutiker.

  Anslut ditt kort

Nyheter och uppdateringar

 • Uppdateringar av våra EuroBonus-villkor
 • SAS EuroBonus förlänger nuvarande medlemsstatus med tolv månader
 • SAS EuroBonus-medlemskort nu endast i SAS App
 • Justeringar av utbudet av medlemsförmåner
 • Tillfälliga avbrott i SAS EuroBonus-tjänster
 • En vänlig påminnelse om att dina poäng utgår