Uppgradera med Star Alliance

Som EuroBonus-medlem kan du använda dina EuroBonus-poäng till att betala för en uppgradering till en högre reseklass på samtliga flygbolag som är medlemmar i Star Alliance.

Din begäran om uppgradering måste göras minst 24 timmar före avgång. Om du köper en uppgradering med pengar vid gaten gäller den ursprungliga bokningsklassen för förtjänst av poäng.

Bekräftad uppgradering

För att uppgradera en resa behöver den vara bokad i de service- och bokningsklasser som anges i avsnittet kvalificerade bokningsklasser. Du kan uppgradera upp till fyra personer, vare sig ni reser tillsammans eller ej.

Uppgraderingar är tillgängliga med en reseklass och erbjuds i mån av tillgång. Poängpriset startar på bara 10 000 poäng per flygning.

Logga in och gå till Min EuroBonus > Uppgradera > Star Alliance

Priser för uppgraderingar

  • Uppgradering med Star Alliance på flygningar med SAS till/från Asien och USA och endast tillgänglig från SAS Plus till SAS Business.

  • Priserna för en uppgradering är beroende på rutt, bokningsklass och flygningens varaktighet.

  • Uppgradering med Star Alliance kan bokas på de flesta flygningar.

Kvalificerade bokningsklasser

  • Star Alliance-bonusuppgraderingar baseras på sträckor. Den ursprungliga bokade klassen gäller som grund för intjänade poäng, oavsett uppgraderingar. Kostnadsfritt reseuppehåll ej tillåtet. Alla uppgraderingar sker beroende på tillgång.

  • Berättigade bokningsklasser är beroende på flygbolag och reseklass.

Regler och villkor

Här sammanfattas reglerna för när du uppgraderar med Star Alliance. Mer information