sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Vårt trafikprogram

Världen börjar öppna upp och i takt med det anpassar vi vårt trafikprogram så du får möjligheten att uppleva världen igen.

För att upprätthålla samhällskritisk infrastruktur och möta efterfrågan på resor och transport av varor, öppnar SAS nu gradvis upp en mängd rutter igen. Här nedanför kan du se alla de destinationer vi flyger till just nu. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt så gå gärna löpande in på vår hemsida för att få aktuell information. Tänk även på att hålla dig uppdaterad kring de reserestriktioner som gäller för just det land du ska resa till.

Inrikes

 • Skandinavien

 • USA

Europa

cl--info

Rese- och inreserestriktioner

Observera att rese- och inreserestrektioner gäller för vissa destinationer. Innan du åker till flygplatsen är du som resenär skyldig att ta reda på vilka restriktioner som gäller för din destination. För information om din destination kontakta t.ex. Utrikesdepartementet.
 • SAS Safe Travel

  Våra resenärers och vår personals säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Vi önskar att du ska känna dig trygg när du reser med oss.

  Se våra åtgärder
 • Trafikinformation

  Innan du åker till flygplatsen, besök alltid vår hemsida för att få den senaste informationen. Det kan uppstå förändringar som påverkar din resa.

  Se senaste nytt
 • Kom ihåg ansiktsmask när du reser

  En ansiktsmask som täcker näsa och mun är ett krav från och med att du stiger ombord tills att du lämnar planet.

  Läs mer