sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Vill du flyga med mer stil och komfort? Lämna ett bud på att uppgradera din biljett till SAS Plus eller SAS Business på alla flygningar som utförs av SAS. 

Så här fungerar det
 

Bestäm dig för hur mycket du är villig att betala för att uppgradera din sittplats till SAS Plus eller SAS Business och lämna ett bud.

Välj hur du vill betala. Du kan betala med kreditkort eller med dina EuroBonus-poäng. När du har lämnat ditt bud kan du ändra eller dra tillbaka det upp till 48 timmar före avgången.

36 timmar före avgång får du via e-post veta om ditt bud har accepterats. Om du har ett EuroBonus Silver, Guld- eller Diamant-kort har du större chans att bli uppgraderad.

Om ditt bud accepteras får du ett uppgraderat boardingkort när du checkar in. Om inte betalar du inget extra och reser med din ursprungliga biljett. 

JULKAMPANJ

DEN BÄSTA JULKLAPPEN TILL DIG SJÄLV – EN UPPGRADERING!

Unna dig själv en julklapp och flyg bekvämare med SAS Upgrade. På avgångar mellan den 18 december och 7 januari får du kampanjpriser om du lägger ett bud på SAS Plus eller Business. Tillgängligt på rutter mellan Skandinavien och USA, Kina och Hongkong. Det är inte för sent att unna dig en extra bekväm reseupplevelse genom att lägga ett bud nedan.

De priser som anges nedan gäller för uppgradering på enkel resa från SAS Go till SAS Plus

Till/från SEK DKK NOK USD CNY HKD
Skandinavien till/från Asien 1 599 1 199 1 499   1 199 1 449
Skandinavien till/från östra USA 1 299 999 1 249 149    
Skandinavien till/från västra USA 1 499 1 099 1 449 169    


Lägg ett bud 

Flyginformation

Fyll i efternamn och bokningsreferens (endast engelska bokstäver a–z).

Vänligen logga in för denna funktion


Uppgradera till SAS Plus eller SAS Business

Du kan uppgradera till SAS Plus på flygningar inom Norden och Europa och till SAS Business eller SAS Plus på flygningar till USA och Asien.

 


Obs! Du kan endast ta med bagage som ingår i tilldelningen på din ursprungliga biljett. 


*Om du har köpt en bonusbiljett kommer du inte att samla EuroBonus-poäng på din uppgradering, eftersom bonusbiljetter inte berättigar till poänginsamling. 

I SAS Business kan du

  • Dra nytta av samma fördelar som i SAS Plus
  • Resa i separat Business-kabin
  • Koppla av med stolens massagefunktion
  • Förvandla stolen till en säng 
  • Fräscha upp dig med ett kostnadsfritt comfort kit
  • Njuta av en utsökt trerättersmeny och buffé under flygningen
  • Tjäna ännu fler EuroBonus-poäng*


Obs! Du kan endast ta med bagage som ingår i tilldelningen på din ursprungliga biljett. 

 

*Om du har köpt en bonusbiljett kommer du inte att samla EuroBonus-poäng på din uppgradering, eftersom bonusbiljetter inte berättigar till poänginsamling.

Uppgradera på flygplatsen

Om du inte får den uppgradering du vill ha med SAS Upgrade kan du alltid få en uppgradering på flygplatsen om det finns plats på din flygning. Detta gäller inte för flygningar inom Europa eller Skandinavien. Betala med pengar eller med dina EuroBonus-poäng.

Uppgradera på Star Alliance-flygningar

Om du är medlem i EuroBonus och flyger med en av våra Star Alliance-partner kan du använda dina poäng för att uppgradera din biljett från Economy till Business eller Business till First Class på reguljära flygningar. Boka din uppgradering senast 24 timmar före avgången.  

På SAS-flygningar inom Star Alliance kan du boka en bekräftad uppgradering från SAS Plus till Business på samma sätt som du bokar uppgraderingar hos andra flygbolag inom Star Alliance.

Se priser för uppgraderingar