Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till vår cookiepolicy

Vill du flyga med mer stil och komfort? Lämna ett bud på att uppgradera din biljett till SAS Plus eller SAS Business på alla flygningar som utförs av SAS. Se vår påskkampanj nedan!

Så här fungerar det
 

Bestäm dig för hur mycket du är villig att betala för att uppgradera din sittplats till SAS Plus eller SAS Business och lämna ett bud.

Välj hur du vill betala. Du kan betala med kreditkort eller med dina EuroBonus-poäng. När du lämnat ditt bud kan du ändra eller dra tillbaka det upp till 48 timmar före avgång.

36 timmar före avgång får du via e-post veta om ditt bud har accepterats. Om du har ett EuroBonus Silver, Guld- eller Diamant-kort har du större chans att bli uppgraderad.

Om ditt bud accepteras får du ett uppgraderat boardingkort när du checkar in. Om inte betalar du inget extra och reser med din ursprungliga biljett. 

Unna dig en uppgraderad resa i påsk


Flyg bekvämare med SAS Upgrade under påskledigheten. Den 20–28 mars får du bättre priser om du lägger bud på en uppgradering till SAS Plus eller SAS Business för flygningar från Skandinavien till USA och Asien.

För flygningar till Skandinavien är perioden 31 mars–6 april. Det är inte för sent att unna dig en extra bekväm reseupplevelse genom att lägga bud på en uppgradering nedan.
 

* De enda flygningar från Danmark som kan uppgraderas från SAS Go till SAS Plus i samband med påskkampanjen är de som går till följande destinationer: Boston, Chicago, Miami, New York, San Francisco, Washington, Beijing, Shanghai och Tokyo. 


San Francisco

Lämna ett bud 

Flyginformation

Fyll i efternamn och bokningsreferens (endast engelska bokstäver a–z).

Vänligen logga in för denna funktion

Påskkampanjpriser

SAS Go till SAS Plus

Från Till Pris fr. 
Köpenhamn Boston, Chicago, Miami, New York, Washington 1200 SEK
Köpenhamn San Francisco, Peking, Shanghai, Tokyo 1500 SEK
Stockholm, Oslo USA & Asien 1100 SEK
Boston, Chicago, Miami, New York, Washington, Hongkong Skandinavien 1300 SEK
San Francisco, Los Angeles Skandinavien 1500 SEK
Kina, Tokyo Skandinavien 1700 SEK

SAS Plus till SAS Business

Från Till Pris fr. 
Skandinavien USA & Asien 2200 SEK

SAS Go till SAS Business

Från Till Pris fr. 
Skandinavien USA & Asien 3500 SEK


Uppgradera till SAS Plus eller SAS Business

Du kan uppgradera till SAS Plus på flygningar inom Norden och Europa och till SAS Business eller SAS Plus på flygningar till USA och Asien.

 


I SAS Plus kan du


Obs! Du kan endast ta med bagage som ingår i tilldelningen på din ursprungliga biljett (1 kolli x 23 kg). 


*Om du har köpt en bonusbiljett kommer du inte att samla EuroBonus-poäng på din uppgradering, eftersom bonusbiljetter inte berättigar till poänginsamling. 


I SAS Business kan du

  • Dra nytta av samma fördelar som i SAS Plus
  • Resa i separat Business-kabin
  • Koppla av med stolens massagefunktion
  • Förvandla stolen till en säng 
  • Fräscha upp dig med ett kostnadsfritt comfort kit
  • Njuta av en utsökt trerättersmeny och buffé under flygningen
  • Tjäna ännu fler EuroBonus-poäng*


Obs! Du kan endast ta med bagage som ingår i tilldelningen på din ursprungliga biljett. 

 

*Om du har köpt en bonusbiljett kommer du inte att samla EuroBonus-poäng på din uppgradering, eftersom bonusbiljetter inte berättigar till poänginsamling.

Uppgradera på flygplatsen

Om du inte får den uppgradering du vill ha med SAS Upgrade kan du alltid få en uppgradering på flygplatsen om det finns plats på din flygning. Betala med pengar eller med dina EuroBonus-poäng.

Uppgradera på Star Alliance-flygningar

Om du är medlem i EuroBonus och flyger med en av våra Star Alliance-partner kan du använda dina poäng för att uppgradera din biljett från Economy till Business eller Business till First Class på reguljära flygningar. Boka din uppgradering senast 24 timmar före avgången.  

På SAS-flygningar inom Star Alliance kan du boka en bekräftad uppgradering från SAS Plus till Business på samma sätt som du bokar uppgraderingar hos andra flygbolag inom Star Alliance.

Se priser för uppgraderingar