FÖRBESTÄLL MÅLTIDER

DINING IMAGINED BY TRAVELERS

Förbeställ din måltid ombord och åk ännu mer bekvämt. Vår särskilt utformade meny omfattar en god frukost, lunch, middag, sallad, smörgås och barnmåltid som du kan beställa i SAS Go och SAS Go Light på de flesta flygningar i Europa fram till 18 timmar före avgången. 

 


Tre sätt att förbeställa:


Gluten- eller laktosfri, vegansk, vegetarisk eller utan griskött?

 Nu kan du förbeställa en gluten- och laktosfri, vegansk, vegetarisk måltid eller en måltid utan griskött fram till 18 timmar före avgången. Alla måltider tillagas med färska lokala ingredienser och kommer säkert att glädja dina smaklökar.

Observera att detta urval endast är tillgängligt när du beställer i förväg.

 

 

Vegetarisk måltid

En vegetarisk lakto-ovo-måltid (innehåller ägg- och/eller mejeriprodukter) som tillagas med lokalt köpta ingredienser som håller samma standard som SAS normala måltider.

ENDAST FÖRBESTÄLLNING
95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR

Vegansk måltid 

En helt vegansk måltid (inga djur-, ägg- och/eller mejeriprodukter) som tillagas med lokalt köpta ingredienser som håller samma standard som SAS normala måltider.

ENDAST FÖRBESTÄLLNING
95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR

Laktosfri

Måltid för personer med laktosintolerans. Tillagas med lokalt producerade ingredienser och håller SAS höga kvalitet.

ENDAST FÖRBESTÄLLNING
95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR

Låg glutenhalt

Måltid för personer med glutenintolerans. Tillagas med lokalt producerade ingredienser och håller SAS höga kvalitet. 

ENDAST FÖRBESTÄLLNING
95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR

Laktosfri med låg glutenhalt

Måltid för personer med gluten- och laktosintolerans. Tillagas med lokalt producerade ingredienser och håller SAS höga kvalitet.

ENDAST FÖRBESTÄLLNING
95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR

Måltid utan griskött  

En måltid utan griskött som tillagas enligt samma höga standard som SAS normala måltider. Kan vara vegetarisk eller serveras med kött som lamm, fisk eller kyckling beroende på avgångsflygplats.

ENDAST FÖRBESTÄLLNING
95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR

Mini-pizza

Pizza med tomat och mozzarella.
Passar perfekt som ett varmt snack. 

ENDAST FÖRBESTÄLLNING
50 DKK/55 NOK/55 SEK/6 EUR

Observera att dessa är exempel på SAS olika måltider och att variationer kan förekomma. Kaffe och te ingår med alla måltider.
Juice eller en smoothie ingår dessutom med vår frukost. Andra drycker är tillgängliga för inköp. Observera att alla våra måltider tillagas på platser där
där det förekommer nötter/allergener. Det finns därför en risk för att det förekommer spår av nötter/allergener även när allergenen inte ingår i receptet eller anges i innehållsdeklarationen.

 

Lunch, middag och barnmåltider

Endast förbeställning


Dagens lunch

Näringsrik lunch som tillagas med säsongens lokalt inköpta grönsaker, sädeskorn, fisk, kyckling eller kött. Serveras kall, med kryddor på sidan för egen smaksättning.

Endast förbeställning
100 DKK/120 NOK/120 SEK/13 EUR


Dagens middag 

Näringsrik middag som tillagas med säsongens lokalt inköpta grönsaker, sädeskorn, fisk, kyckling eller kött. Serveras kall, med kryddor på sidan för egen smaksättning.

Endast förbeställning
100 DKK/120 NOK/120 SEK/13 EUR


Kids’ Meal 

En nylagad måltid med enkla smaker och särskilt anpassad för de yngsta resenärernas behov, t.ex. kött eller kyckling med pasta, grönsaker och en sötsak.

Endast förbeställning
55 DKK/65 NOK/65 SEK/7 EUR

Sallad, smörgås och frukost

Förbeställ eller köp ombord


Säsongens sallad

En sallad komponerad av färska lokala ingredienser och säsongens noggrant utvalda grönsaker och protein som fisk, kyckling eller kött.

Endast förbeställning
70 DKK/85 NOK/85 SEK/10 EUR


Ostsmörgås

En smörgås med lokal ost och våra finaste och färskaste grönsaker (lakto-ovo-vegetarisk).

Förbeställ eller köp ombord
55 DKK/65 NOK/65 SEK/7 EUR

Pre-order large breakfast


Frukost

En utsökt frukost med yoghurt, frukt och rostade gryn eller müsli. Urval av varmt bröd och knäckebröd, marmelad, olika lokalt inköpta köttpålägg, ost, grönsaker och stärkande juice. 

Förbeställ eller köp ombord
65 DKK/75 NOK/75 SEK/8 EUR
 


Våra omsorgsfullt komponerade måltider serveras i en attraktiv förpackning med säsongens bästa lokala råvaror. Inspirerat av naturen, kulinarisk historia och moderna tänkesätt i Skandinavien. 

SMAKLIG MÅLTID!

Flygningar inom Europa

Kaffe och te serveras alltid utan kostnad ombord. Du kan dessutom köpa frukost på flygningar inom Europa som varar längre än 60 minuter. Lunch, middag, smörgåsar, sallader och barnmåltider är tillgängliga på flygningar som varar längre än 120 minuter i SAS Go och SAS Go Light. All mat och dryck är kostnadsfri i SAS Plus.

Interkontinentala flygningar

Njut av kostnadsfri mat och dryck i alla reseklasser på flygningar till USA och Asien. Läs mer om komfort ombord


Resa med allergier i SAS Plus eller SAS Business