LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  FÖRBESTÄLL MÅLTIDER

  DINING IMAGINED BY TRAVELERS

   

  Gör din resa ännu trevligare genom att välja en måltid från vår specialutformade meny. Förbeställ en utsökt frukost, lunch, middag, sallad, smörgås eller Kids’ Meal i SAS Go och SAS Go Light på de flesta flygningarna i Europa fram till 18 timmar före avgången. Betala med kreditkort. 

   


  Tre sätt att förbeställa:

  Endast förbeställning


  Lunch of the day

  Stärkande lunchmåltider. Lokalt inköpta och producerade, med säsongens grönsaker, spannmål, fisk, kyckling eller kött. Serveras kalla, med kryddor på sidan för egen smaksättning.

  Endast förbeställning
  DKK100/ NOK120/ SEK120/ EUR13


  Dinner of the day 

  Stärkande middagsmåltider. Lokalt inköpta och producerade, med säsongens grönsaker, spannmål, fisk, kyckling eller kött. Serveras kalla, med kryddor på sidan för egen smaksättning.

  Endast förbeställning
  DKK100/ NOK120/ SEK120/ EUR13


  Kids’ Meal  

  En nylagad måltid med rena smaker och anpassad för de yngsta resenärernas behov, t.ex. kött eller kyckling med pasta, grönsaker och en sötsak.

  Endast förbeställning
  55 DKK/65 NOK/65 SEK/7 EUR


  Denna omsorgsfullt komponerade måltid serveras i en attraktiv förpackning för människor som du. På väg. Grunden är säsongens bästa lokala råvaror. Inspirationen kommer från den ostörda naturen, den kulinariska historien och de moderna tänkesätten i Skandinavien. 

  ENJOY

  Förbeställ eller köp ombord


  Salad of the season

  En sallad komponerad med färska lokala ingredienser och säsongens noggrant utvalda grönsaker och protein som fisk, kyckling eller kött.

  Endast förbeställning
  70 DKK/85 NOK/85 SEK/10 EUR


  Cheese sandwich

  En handgjord smörgås med lokal ost och våra finaste och färskaste grönsaker (lakto-ovo-vegetarisk)

  Förbeställ eller köp ombord
  55 DKK/65 NOK/65 SEK/7 EUR

  Pre-order large breakfast


  Breakfast

  Välkomponerad frukost med yoghurt, frukt och handgjord rostad granola eller müsli. Ett urval av varmt bröd samt knäckebröd, marmelad, köttpålägg, ost, grönsaker och stärkande juice.

  Förbeställ eller köp ombord
  65 DKK/75 NOK/75 SEK/8 EUR
   

  Flygningar inom Europa

  Kaffe och te ingår alltid. Du kan också köpa frukost på flygningar inom Europa som varar längre än 60 minuter. Lunch, middag, smörgåsar, sallader och Kids’ Meals är tillgängliga på flygningar som varar längre än 120 minuter i SAS Go och SAS Go Light. All mat och dryck är kostnadsfri i SAS Plus.

  Långdistansflygningar

  Njut av kostnadsfri mat och dryck i alla reseklasser på flygningar till USA och Asien. Mer information om hur vi gör din resa bekväm  Om du har matallergier
  eller överkänslighet mot mat

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy