Boats in sea outside Sardinia

Tjäna poäng varje dag med EuroBonus

Vårt lojalitetsprogram

Med SAS EuroBonus får du bättre upplevelser från första dagen. Oavsett om du reser varje dag eller bara då och då. Ditt EuroBonus-medlemskap lönar sig på många olika sätt. Ju mer du reser och ju fler poäng du lägger till i ditt medlemskap desto snabbare har du möjlighet att nå nästa medlemsnivå – med ännu bättre förmåner.

Tjäna och använd poäng på flygresor, hotell, biluthyrning, shopping och mycket mer

Lounge, fast track, extra bagage, välja sittplats och fritt WiFi är några av förmånerna du får tillgång till beroende på din medlemsnivå

Få tillgång till exklusiva erbjudanden och kampanjer från SAS och våra partner

Samla poäng tillsammans med din familj och vänner för att nå era drömmars resmål snabbare

Så fungerar det

A person relaxing in the chair

1. BLI MEDLEM i EuroBonus utan kostnad och börja ta del av alla medlemsförmåner

Walking to an airplane

2. TJÄNA POÄNG när du flyger, handlar, övernattar på hotell och hyr bil

Family at airport departure gate

3. ANVÄND POÄNG på flygresor, uppgraderingar, lounger, produkter i vår EuroBonus Shop och mer

a conscious traveler relaxing

Är du en medveten resenär?

Bli belönad för att du gör det rätta. Vi är på en resa mot att bli koldioxidneutrala och vi behöver din hjälp för att nå vårt mål. Genom att göra medvetna val, t.ex. resa på biobränslebiljetter, får du både uppmärksamhet och belöningar.

Bli en Consious Traveler

Förverkliga dina resdrömmar

Se till att du maximerar dina intjänade poäng genom att använda ett EuroBonus-betalkort för all din shopping. Du kan också ansluta ditt vanliga betalkort till EuroBonus för att tjäna Extrapoäng. Och glöm inte att dra fördel av våra exklusiva erbjudanden för medlemmar.

Reading news on an ipad

Medlemserbjudanden

Dra fördel av exklusiva erbjudanden endast för medlemmar från SAS och våra partner, inklusive rabatterade SAS-bonusresor, hotellerbjudanden och mer.

Aktuella erbjudanden
Red building in the city

Tjäna poäng på alla inköp

Behöver du tjäna poäng ännu snabbare för din resa? Ett enkelt sätt att tjäna poäng varje dag är att betala för din dagliga shopping med ett EuroBonus-betalkort.

Våra betalkort

Lägg till alla dina betalkort

Lägg till alla dina betalkort till EuroBonus och tjäna Extrapoäng när du handlar i medverkande butiker eller restauranger.

Lägg till kort

Våra partner

Visa alla partner

Från Star Alliance till SkyTeam

Här har vi samlat allt du behöver veta om SAS' övergång från Star Alliance till SkyTeam.

Utforska övergången

Senaste nytt

Vi har gjort några uppdateringar av våra EuroBonus-medlemsvillkor och EuroBonus Integritetspolicy. Alla ändringar kommer att gälla från den 1 september 2024.

Här är de viktigaste ändringarna i EuroBonus-medlemsvillkoren:

 • Nödvändiga förändringar angående vår övergång till Sky Team Alliance

 • Kategorier av poäng har ändrats till "Nivåpoäng" och "Bonuspoäng"

 • Förtydligande om hur man tjänar poäng med ett av våra partnerflygbolag

Här är de viktigaste ändringarna i EuroBonus Integritetspolicy:

 • Uppdaterad information om behandling av personuppgifter

 • Förtydligande av syfte och rättslig grund för behandlingsaktiviteter

 • Förtydligande av lagringstid för olika kategorier av personuppgifter

 • Mer information om dina rättigheter som registrerad person

De uppdaterade EuroBonus-medlemsvillkoren och EuroBonus Integritetspolicy kommer att publiceras i sin helhet den 1 september 2024.

2024-07-01

Från och med den 1 juli kommer Göteborg Landvetter Airport att flytta entrén för Fast Track, från Main Security till Security Control B (gamla inrikes).

Fast Track-resenären får en mer exklusiv, smidigare och snabbare passage och kapaciteten i huvudkontrollen kommer att öka för flygplatsens samtliga passagerare.

Från och med den 10 juni kan Diamant-medlemmar ändra sina flygbiljetter (till en tidigare eller senare avgång) på avresedagen direkt i SAS-appen. Bra att veta:

 • Ändring av flyg gäller för alla SAS-flyg, oavsett biljettyp

 • Du kan ändra ett flyg från det att incheckningen öppnar fram till 60 minuter före avgång

 • Byte av flyg gäller endast för flyg samma dag och för alla resenärer i din bokning

 • Om du ändrar ditt flyg förlorar du alla extrafunktioner, t.ex. förvalda säten eller måltider

 • Byte av flyg är inte möjligt om du redan har checkat in en väska Trevlig resa!

2023-12-19

Från och med 18 december kommer EuroBonus Guld- och Diamant-medlemmar kunna nyttja en dedikerad självincheckning för bagage som finns på Terminal 5, Stockholm Arlanda Airport, vid incheckningsdiskarna 89-90. Tjänsten kommer att vara tillgänglig varje dag mellan klockan 8.50 och 12.15.

2023-10-18

För att kunna erbjuda fler säten för reservation, även nära avgång, kommer samtliga reserverade Plus och Business säten beläggas med avgift. Uppdateringen gäller alla SAS-flygningar med start den 18 oktober, 2023. Vänligen notera att EuroBonus Guld- och Diamant-medlemmar fortsatt kommer kunna reservera säten utan kostnad.

2023-10-03

Den nya processen för ombordstigning innehåller 3 större förändringar:

1. Namnen på ombordstigningsgrupperna kommer att ändras: SAS kommer att ändra namnen på ombordstigningsgrupperna från bokstäver till siffror. Syftet är att göra det lättare att höra skillnaden mellan siffror istället för bokstäver under boardingmeddelandet.

2. Prioriterad ombordstigning kommer att delas upp i två grupper: På många SAS-flygningar är gruppen för prioriterad ombordstigning så stor att den påverkar passagerarnas upplevelse negativt. För att minimera gruppstorleken vid prioriterad ombordstigning kommer den att delas upp i två grupper:

 • Ombordstigningsgrupp 1 > Alla passagerare med medlemsnivå EuroBonus Guld, EuroBonus Diamant och Star Alliance Guld

 • Ombordstigningsgrupp 2 > Alla passagerare som reser med SAS Plus och har medlemsnivå EuroBonus Silver eller lägre

3. Ombordstigningsprocessen kommer att visualiseras med nya bilder på monitorerna: Vi ber om ert tålamod under de första 36 timmarna efter implementeringen eftersom ett stort antal manuella ombordstigningar är att vänta.

 • Passagerare med nya ombordstigningsgrupper i siffror kan använda Self-Service Boarding automaterna

 • Passagerare med gamla ombordstigningsgrupper i bokstäver, eller som saknar grupp, kommer att behöva manuell ombordstigning

Om du använder SAS app, vänligen uppdatera ditt boardingkort i appen före ombordstigning för att initiera den nya gruppen som då ska uppdateras på boardingkortet.

2023-09-22

Frequent Travel Awards delar ut pris till lojalitetsprogram inom resebranschen världen över. I år har över 1,42 miljoner personer från 192 länder röstat för att utse vinnarna. Bland de nominerade fanns lojalitetsprogram från hela resebranschen, inklusive 259 flygbolags lojalitetsprogram. SAS EuroBonus vann pris för att ha bäst förmåner till medlemmarna på de högre nivåerna i programmet: Best Elite Member Benefits 2023. Tack till alla våra medlemmar som röstade på oss, det är en ära att ni väljer oss!

2023-06-28

Om du är EuroBonus-medlem och har en bokad bonusresa har du möjlighet att lägga på flygningar på din befintliga bokning. Till exempel, om du har en bonusbiljett Oslo-New York (EWR), kan du lägga till en anslutande flygning som ex. Bergen-Oslo eller en returflygning som New York (EWR)-Oslo. Du kommer att behöva betala för eventuell mellanskillnad i poäng och extra skatter. En ombokningsavgift på 150 DKK/NOK/SEK, 15 EUR eller 20 USD per person tillkommer, oavsett destination.

2023-06-15

Som Diamant medlem har du möjlighet att ändra ditt flyg (till en tidigare eller senare avgång) på avresedagen utan extra kostnad. Denna förmån gäller alla SAS flygningar, oavsett biljettyp. Ändringar kan endast göras vid våra bemannade incheckningsdiskar och alla SAS servicepunkter på flygplatsen. Fria byten gäller endast på segmentnivå och kan inte användas för att ändra din resplan.  Vanliga biljettregler gäller när den schemalagda avgångstiden har passerats och vid ändring av resplanen.

Ändring av flyg är tillgänglig från midnatt på avresedagen i den tidszon som gäller för avreseflygplatsen. Det är inte möjligt att genomföra bytet vid gaten, via självincheckning, SAS-appen eller på hemsidan via "Mina bokningar."

Vänligen notera att om ditt bagage redan är incheckat på en annan flygning kan vi inte hjälpa dig med ombokningsprocessen. Dessutom kan vissa begränsningar gälla för särskilda önskemål som involverar vapen, djur, specialmåltider eller behov av assistans. Tilläggstjänster återbetalas inte om du frivilligt väljer att byta till en tidigare eller senare avgång, och vi kan inte garantera att du får samma sittplats som du bokade på din ursprungliga flygning.

Obs! På grund av tekniska begränsningar gäller förmånen inte på följande flygplatser: Salzburg (SZG), Dubrovnik (DBV), Pula (PUY), Zadar (ZAD), Split (SPU) och Tivat (TIV).

Vill du veta mer?

EuroBonus-medlemmar har bättre upplevelser. Och som medlem kan du tjäna poäng när du reser eller gör det du brukar göra, t.ex. när du köper matvaror eller handlar online. Det finns så många förmåner att dra nytta av och vi lägger till fler hela tiden. Upptäck EuroBonus här.

EuroBonus-partner

Medlemsnivåer

Medlemserbjudanden

Om EuroBonus-poäng

Använd poäng

Tjäna poäng

Point Sharing

EuroBonus-betalkort

Shopping