sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Förbeställ måltider

Dining imagined by travelers

 

Gör din resa bättre genom att förbeställa din måltid ombord. Vår meny omfattar rätter för frukost, lunch och middag. Gör din beställning i SAS Go fram till 18 timmar före avgången på de flesta europeiska rutterna. När du reser i SAS Go från Skandinavien till och från USA och Asien kan du förbeställa våra fasta premiummenyer som omfattar ingredienser i högsta kvalitet.

Frukost, lunch, middag och barnmåltider

Kaffe och te serveras alltid utan kostnad ombord. På flygningar som varar längre än 80 minuter är lunch, middag, sallader, smörgåsar och barnmåltider tillgängliga för inköp i SAS Go. Du kan dessutom köpa frukost på flygningar inom Europa och Skandinavien som varar längre än 60 minuter.

brml


Frukost

En utsökt frukost med yoghurt, frukt och rostad granola eller müsli. Urval av varmt bröd och knäckebröd, marmelad, olika lokalt inköpta köttpålägg, ost, grönsaker och energirik juice. 

65 DKK/75 NOK/75 SEK/8 EUR/9 USD

 

adml


Dagens lunch

Stärkande lunch som tillagas med säsongsanpassade lokalt inköpta grönsaker, sädeskorn, fisk, kyckling eller kött. Serveras kall, med kryddor på sidan för egen smaksättning.

80 DKK/95 NOK/95 SEK/11 EUR/13 USD

 

dlml


Dagens middag 

Stärkande middag som tillagas med säsongsanpassade lokalt inköpta grönsaker, sädeskorn, fisk, kyckling eller kött. Serveras kall, med kryddor på sidan för egen smaksättning.

80 DKK/95 NOK/95 SEK/11 EUR/13 USD

saml


Säsongens sallad

En sallad komponerad med färska lokala ingredienser och säsongens noggrant utvalda grönsaker och protein som fisk, kyckling eller kött.

70 DKK/85 NOK/85 SEK/10 EUR/12 USD

kdml


Barnmåltid 

En nylagad måltid med enkla smaker och särskilt anpassad för unga resenärers behov. t.ex. kött eller kyckling med pasta, grönsaker och en sötsak.

55 DKK/65 NOK/65 SEK/7 EUR/8 USD

taml


Ostsmörgås

En smörgås med lokal ost och våra finaste och färskaste grönsaker (lakto-ovo-vegetarisk).

55 DKK/65 NOK/65 SEK/7 EUR/8 USD


Gluten- eller laktosfri, vegansk, vegetarisk eller utan griskött?


 • Vegetariskt

  En lakto-ovo vegetarisk -måltid som tillagas med lokalt köpta ingredienser som håller samma standard som SAS övriga måltider.

  95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR


  Laktosfritt

  En måltid anpassad för laktosintolerans. Tillagas med lokalt producerade ingredienser och håller SAS höga kvalitet.

  95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR


  Gluten- och laktosfritt

  En måltid anpassad gluten- och laktosintolerans. Tillagas med lokalt producerade ingredienser och håller SAS höga kvalitet.

  95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR


  Minipizza

  Pizza med tomat och mozzarella. Passar perfekt som varma snacks.

  95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR


 • Veganskt

  En helt vegansk måltid som tillagas med lokalt inköpta ingredienser i enlighet med SAS höga standard.

  95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR


  Glutenfritt

  En måltid anpassad för glutenintolreanse. Tillagas med lokalt producerade ingredienser och håller SAS höga kvalitet.

  95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR


  Utan griskött

  En måltid utan griskött som tillagas enligt samma höga standard som SAS övriga måltider. Kan vara vegetarisk eller serveras med kött som lamm, fisk eller kyckling beroende på avgångsflygplats.

  95 DKK/110 NOK/110 SEK/11 EUR

Premiummeny

Premiummenyerna kan förbeställas för resor i SAS Go från Skandinavien till och från USA eller Asien. Varje meny serveras med en förrätt, en efterrätt och två drycker som kunden väljer. Du får gärna ta snacks när drycker serveras. Välj mellan fyra premiumrätter: fågel, grönt, fisk eller kött.

ckml


Premiummeny med fågel

En huvudrätt med fågel, t.ex. kyckling eller kalkon, som huvudingrediens. Köttet har alltid hög kvalitet och kombineras normalt med potatis och en riklig sås, såväl som gott om grönsaker.

150 DKK/190 NOK/190 SEK/19 EUR/23 USD

ghml


Premiummeny med grönt

Ett alternativ med vegetarisk lakto-ovo-huvudrätt. Den kan exempelvis bestå av pasta med krämig sås eller säsongens grönsaker tillsammans med olika tillbehör som svamp, ärtor, majskorn och örter.

150 DKK/190 NOK/190 SEK/19 EUR/23 USD

fiml


Premiummeny med fisk

En huvudrätt som är tillagad med fisk eller skaldjur som huvudingrediens. Tillbehören är utvalda för en balanserad rätt – potatis, ris eller pasta, tillsammans med en riklig sås eller kryddat smör och gott om grönsaker.

170 DKK/220 NOK/220 SEK/22 EUR/26 USD

meml


Premiummeny med kött

En huvudrätt som är tillagad med kött i premiumkvalitet, antingen nötkött, kalv, vilt, griskött eller lamm. Köttet serveras tillsammans med särskilt utvalda tillbehör för att skapa en balanserad rätt. Tillbehören består normalt av potatis och en riklig sås och alltid gott om grönsaker.

185 DKK/240 NOK/240 SEK/24 EUR/29 USD


Tre sätt att förbeställa:

 • Vid bokning på SAS webbplats

 • LOGGA IN PÅ MINA BOKNINGAR

 • VIA DIN RESEBYRÅ

Observera att dessa är exempel på SAS olika måltider och att variationer kan förekomma. Kaffe och te ingår med alla måltider. Juice eller en smoothie ingår dessutom i vår frukost. Andra drycker går att köpa. Observera att alla våra måltider tillagas på platser där nötter/allergener förekommer. Det finns därför en risk för att det förekommer spår av nötter/allergener även när allergenen inte ingår i receptet eller anges i innehållsdeklarationen.