Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookie policy

Sportresor

Sportresor

Om du vill dra nytta av våra priser för sportresor måste du vara medlem i ett lag som är anslutet till ett skandinaviskt idrottsförbund och den resa som du vill åka på måste vara förknippad med sport. Vi kan erbjuda sportresepaket till förmånliga priser för både enskilda och grupper. Tillgång till dessa rabatterade biljettpriser kräver att din förening/klubb har en unik kod som tilldelas när du blir en sportkund hos SAS via SAS Credits.


Så fungerar det

Om din organisation eller klubb är ansluten till ett skandinaviskt idrottsförbund och medlem i SAS företagsprogram kan du boka anpassade sportpaket till enastående pris.

 • Sportresor kan bokas individuellt eller för en grupp (minst tio personer).

 • Sportpriserna gäller inrikes i Sverige, Norge, Danmark samt till våra destinationer i Skandinavien och Europa. I vissa fall kan du också få sportpris på resor till USA och Asien om du reser ensam. 

 • Du får ta med två kollin med bagage. Om du reser med en grupp får alla i gruppen ta med ett extra kolli bagage och sportutrustning.

 • Du kan ändra namn på biljetterna utan kostnad fram till en timme före avresan.*

 • Du som reser kan tjäna EuroBonus-poäng.

 • Din klubb/förening samlar SAS Credits på varje resa.

* För namnändring i gruppsportresa, tänk på att kontakta oss inom våra öppettider. 

 

  Enskilda sportbiljetter inrikes, Skandinavien och Europa Enskilda sportbiljetter USA och Asien Sportgrupp*
Bokning Fram till avgång Fram till avgång Fram till en timme före avgång
Ändring av datum Utan kostnad**

Business, Plus, Go Flex: Utan kostnad**

Business och Plus Saver, Go: Ändringsavgift**

Ingen avgift förutsatt att gruppen består av minst tio personer**
Ändring av namn Ingen avgift fram till en timme före avgång Ingen avgift fram till en timme före avgång Ingen avgift om ändringen görs mer än två timmar före avgång
Ungdomsrabatt Nej Nej Nej
Bagage 2 x 23 kg*** 
Obs! En bagageartikel kan bytas ut mot en sportutrustningsartikel på upp till 23 kg. För sportutrustning över 23 kg och annat specialbagage, kommer avgiften för extra bagage eller bagage med övervikt att gälla. Specialbagage måste registreras.

2 x 23 kg***

Obs! En bagageartikel kan bytas ut mot en sportutrustningsartikel på upp till 23 kg. För sportutrustning över 23 kg och annat specialbagage, kommer avgiften för extra bagage eller bagage med övervikt att gälla. Specialbagage måste registreras.

2 x 23 kg*** 
Obs! En bagageartikel kan bytas ut mot en sportutrustningsartikel på upp till 23 kg. För sportutrustning över 23 kg och annat specialbagage, kommer avgiften för extra bagage eller bagage med övervikt att gälla. Specialbagage måste registreras.
Återbetalning Plus: Full återbetalning före och efter avgång. Särskilda regler gäller för delvis använda biljetter.

Go: Full återbetalning fram till 24 timmar före avgång. Vid avbokning inom 24 timmar före avgång kan biljetterna endast återbetalas vid inlämnande av dokumenterat bevis på att sportevenemanget ställdes in****.

Business, Plus, Go Flex: Full återbetalning före och efter avgång.

 

Business och Plus Saver: Återbetalning minus avbokningsavgiften före avgång.

 

Andra biljetter är inte återbetalbara.

Full återbetalning fram till sju dagar före avgång.

Delvis återbetalning fram till 30 dagar före avgång för resor inom Skandinavien och Europa****.
EuroBonus Du kan tjäna EuroBonus-poäng Du kan tjäna EuroBonus-poäng Du kan tjäna EuroBonus-poäng
SAS Credits Klubben/föreningen tjänar SAS Credits på varje sportbiljett med SAS och Widerøe. Intjänade Credits kan användas för nya biljetter. 100 SAS Credits motsvarar 100 DKK/NOK/SEK.

Klubben/föreningen tjänar SAS Credits på varje sportbiljett med SAS och Widerøe. Intjänade Credits kan användas för nya biljetter. 100 SAS Credits motsvarar 100 DKK/NOK/SEK.

Klubben/föreningen tjänar SAS Credits på varje sportbiljett med SAS och Widerøe. Intjänade Credits kan användas för nya biljetter. 100 SAS Credits motsvarar 100 DKK/NOK/SEK.
Kombination Kan kombineras med Widerøe-sportbiljetter. Kan inte kombineras. Kan kombineras med Widerøe-sportbiljetter.
*Gruppsportresor = minst tio personer som reser tillsammans. Ändringar kan göras under normala öppettider på SAS avdelning för gruppresor.
** Om en ändring görs till en högre prisklass betalas prisskillnaden ut.
*** Bagagekapaciteten kan vara begränsad på flygningar som trafikeras med vår flygplanstyp CR9.
**** Om sportarrangemanget blir inställt betalas återbetalning ut om resan inte har påbörjats. Delvis använda biljetter är inte återbetalbara.

Är du redan medlem i SAS företagsprogram
och har en CMP-kod?


Bli sportkund

Sportresor, enskilda eller i grupp, och sportpriser gäller för klubbar och team som är anslutna till ett skandinaviskt idrottsförbund och är tillgängliga för resor till träningsläger, tävlingar och officiella sportrelaterade möten.

 • Bokning av en sportresa kräver att din klubb först blir sportkund hos SAS och är medlem i SAS företagsprogram.

Vänligen logga in för denna funktion


Individuell sportresa

Om du vill boka en sportresa för en enskild person måste du ange den unika kod (CMP) som din klubb/förening fick när den blev sportkund hos SAS.

Boka här

Priser

Priset på en gruppsportresa beror på hur snabbt du kan bekräfta gruppen. Priset kan bli högre än för en individuell sportresa, men flexibiliteten för resan är högre.

Kontakta oss med dina önskemål, så återkommer vi med ett pris. Tänk gärna på att priset för din sportresa kan bli lägre om du undviker att resa på populära tider, till exempel vardagar kl. 6.00–8.00 och kl. 15.00–18.00.

Förfrågningar om gruppsportresor

Tack för din förfrågan! Vi besvarar ditt e-postmeddelande inom tre vardagar. Våra öppettider är vardagar 8.00–17.00. Om ditt ärende är brådskande rekommenderar vi att du kontaktar oss på telefon +46 (0)770 727 020. Med vänliga hälsningar, SAS Direct Group Sales
Formuläret skickades tyvärr inte. Försök igen om en stund.


Resenärer


Om resan


Resedatum


Alternativt resedatum


Specialbagage

Om du reser med sportutrustning kan det hända att du måste registrera det som specialbagage. Om du reser i en grupp med många kollin specialbagage ber vi dig att alltid registrera detta i bokningen före avresan. 

 • Om du har bokat via en resebyrå ska du kontakta dem för att registrera ditt specialbagage. 
 • Om du har bokat via SAS ber vi dig att registrera ditt specialbagage före avgången. 
   

Mer om specialbagage