sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Erbjudande till aktieägare

Som aktieägare i SAS får du normalt 10–20 % rabatt på biljettpriset (exklusive skatter och avgifter) på alla SAS europeiska och skandinaviska resmål som opereras av SAS. Det enda du behöver göra är att boka din resa online via länkarna på den här sidan. Notera att rabatten enbart gäller för resande i SAS Go och inte i SAS Go Light. Priserna i SAS Go Light (som inte inkluderar incheckat baggage) kan vara marginellt lägre.

Det går också att köpa till anslutningsflyg från Göteborg, Kalmar, Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Ängelholm och Östersund. Vänligen observera att erbjudandena endast gäller när du bokar tur och retur på SAS flygningar och inte på rutter i code share eller som trafikeras av andra flygbolag.

Förutom att du kan välja mellan massor av spännande resmål och många dagliga avgångar, så kan du också tjäna EuroBonus-poäng och få barnrabatter på din resa. Du får köpa hur många flygbiljetter du vill, så bjud in både familj och vänner på din nästa resa, men kom ihåg att du själv måste ingå i resesällskapet hela vägen. Med SAS aktieerbjudande kan du alltid checka in minst ett (1) bagage max 23 kg. Erbjudandet gäller ej på kampanjbiljetter.