Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till vår cookiepolicy

Aktieägare

Erbjudande till aktieägare

Som aktieägare i SAS får du normalt 10-20 % rabatt på biljettpriset (exklusive skatter och avgifter) på alla SAS europeiska och skandinaviska resmål som opereras av SAS. Det enda du behöver göra är att boka din resa online via länkarna på den här sidan. Notera att rabatten enbart gäller för resande i SAS Go och inte i SAS Go Light. Priserna i SAS Go Light (som inte inkluderar incheckat baggage) kan vara marginellt lägre.

Det går också att köpa till anslutningsflyg från Göteborg, Kalmar, Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Ängelholm och Östersund. Vänligen observera att erbjudandena endast gäller när du bokar tur och retur på SAS flygningar och inte på rutter i code share eller som trafikeras av andra flygbolag.

Förutom att du kan välja mellan massor av spännande resmål och många dagliga avgångar, så kan du också tjäna EuroBonus-poäng och få barnrabatter på din resa. Du får köpa hur många flygbiljetter du vill, så bjud in både familj och vänner på din nästa resa, men kom ihåg att du själv måste ingå i resesällskapet hela vägen. Med SAS aktieerbjudande kan du alltid checka in minst ett (1) bagage max 23kg. Erbjudandet gäller ej på kampanjbiljetter.

  • Alla flygbiljetter ställs ut digitalt och kan endast bokas här på sas.se. Erbjudandena gäller på de rutter som flygs av SAS (inte våra partner).

  • Flygbiljetterna är uteslutande tur/retur-biljetter. Alla biljetter gäller för utresa från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo, men med möjlighet att köpa till anslutningsflyg från Göteborg, Kalmar, Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Ängelholm och Östersund.

  • Erbjudandena får endast användas till privatresor och det är en förutsättning att du själv deltar på resan. Biljetterna kan inte ombokas eller återbetalas.

  • Minimumvistelsen på resmålet är 2 nätter eller natten mellan lördag/söndag och maximumvistelsen är 365 dagar.

  • Med SAS aktieerbjudande kan du alltid checka in minst ett (1) bagage max 23kg.

 


EuroBonus

Du har möjlighet att tjäna EuroBonus-poäng efter gällande EuroBonus-regler. Biljetterna kan inte betalas med EuroBonus-poäng.

 

Barnrabatt

Barnrabatt 0-23 månader

Barn under 2 år får 90% rabatt på biljettpriset, om de sitter i föräldrarnas knä under flygningen. Det är självklart också möjligt för barnet att få etn egen flygstol, men det kan inte bokas online. Barnrabatten som gäller då är 25%.

Barnrabatt 2-11 år

Alla barn i åldrarna 2 -11 år (som ännu inte fyllt 12 år) reser i ett eget flysäte och du får självklart rabatt här också. Rabatten är då 25% av biljettpriset. 
 


Övriga villkor

Vänligen läs SAS allmänna regler och villkor. Du kan läsa dem när du beställer dina biljetter.