LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ÅK PÅ SKIDSEMESTER MED SAS

  Vi erbjuder dig billiga flygbiljetter till skidorter över hela världen – åk på skidresa hemma i Sverige eller till populära Alperna, vi tar dig jorden runt. Snöklädda skidbackar är aldrig långt borta när du bokar flyg med SAS.

  SAS flyger till ett flertal destinationer som ligger alldeles i närheten av de bästa skidorterna i världen. Du tar dig enkelt vidare på egen hand till härliga skidorter där du kan njuta av skidåkning och massor av snö.

  Från Alpernas flygplatser finns det ofta bra anslutande kommunikationer till skidorterna. För de som reser med egen skidutrustning och vill ha friheten att se sig om i flera dalar, kan hyrbil vara ett alternativ. Här kan du läsa mer om några av alla skidorter, välj närmaste flygplatsen och boka din skidresa!

   


  Skidresa till Chamonix, Frankrike

  I östra Frankrike beläget vid Alpernas högsta berg Mont Blanc finner man den populära skidorten Chamonix. Längtar du efter pudersnö, perfekta backar eller offpist är detta stället för dig. Hit kommer skidåkare från hela världen och spenderar sin skidsemester. Efter härliga dagar i backen finns det många barer, caféer och restauranger att välja bland för såväl afterski som middagar.
  Skidresa till Verbier, Schweiz

  I kommunen Bagnes i schweiziska Alperna ligger Verbier. Verbier är en mycket populär skidort för skidåkare i alla åldrar. Önskar man sig en lite lyxigare skidsemester är detta ett riktigt bra alternativ. Kanske du t.o.m. skymtar någon kändis i backarna om du har tur! Bra backar och fantastisk offpist garanteras. Sätt lite glans på vardagen och boka din skidresa till Verbier redan idag!


  Skidresa till Val Thorens, Frankrike

  Boka en härlig skidsemester till Europas högst belägna skidort Val Thorens. Skidbackar som passar alla åldrar och smaker. Härlig skidåkning på dagarna kan varvas med rikt musik- och nattklubbsutbud på kvällarna.

  Skidorter i Sverige och Norge

  Är du ute efter att åka på skidsemester lite närmare hemmet så finns det många härliga skidorter i Skandinavien att välja mellan. Både utförsåkning och längdskidor är populärt idag och här finns förutsättningarna för att alla i familjen ska hålla sig sysselsatta. Vad sägs till exempel om att åka på skidresa till Vemdalen eller pittoreska Lillehammer i Norge?

  Packlista till skidresan

  Förutom liftkortet, stugnyckeln och den sedvanliga utrustningen som ska packas ned inför skidresan tänkte vi tipsa om några prylar som kan lyfta din skidsemester ytterligare en nivå.  

  Läs mer om hur du kan utrusta dig rätt för skidbacken
  för att hålla värmen och få ut det mesta av skidresan och om de bästa prylarna för längdskidåkaren.

  Skidresa till Innsbruck, Österrike

  Under skidhögsäsongen öppnar SAS en ny linje från Köpenhamn till Innsbruck i Österrike! Linjen kommer att trafikeras varje söndag fram till slutet av mars. Med den nya linjen nås hela 15 skiddestinationer i Europa från Skandinavien.

  Förutom den nya linjen till Innsbruck sätter vi också in en extra avgång till Salzburg under skidhögsäsongen februari t.o.m. mars och flyger därmed två gånger varje lördag. Under Sportlovet sätter vi också in extra kapacitet till Åre/Östersund från Malmö, Göteborg och Ängelholm/Helsingborg.  Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

  Populära skiddestinationer

  URVAL AV SKIDDESTINATIONER – LÄS MER & BOKA

  Frankrike

  AvoriaxChamonixFlaineLa Grave TignesVal di'Sere och Val Thorens

  Italien

  CervinaChampolucCortinaCourmayeur, Limone, Livigno, och Sestriere
   

  Norge

  GeiloHemsedalLillehammerOppdalOslo/TryvannTrysilTromsøVoss
   

  Schweiz

  DavosEngelbergSaas-FeeSt MoritzsVerbierWengen och Zermatt
   

  Sverige

  BjörklidenDuvedKirunaRiksgränsenVålådalen och Åre

  Österrike

  Bad GasteinGarmisch-PartenkirchenInnsbruckKitzbühelLech Zürs, Zell am See, Saalbach och St Anton am Arlberg

  BLI MEDLEM I EUROBONUS

  - Kostnadsfritt medlemskap
  - Tjäna poäng på allt från flygresor till kläder
  - Använd intjänade poäng till nya flygresor  Övrigt

  Fler Temaresor

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy