Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookie policy

ÅK PÅ SKIDSEMESTER MED SAS

Vi erbjuderdig billiga flygbiljetter och flyger till ett flertal destinationer som ligger alldeles i närheten av de bästa skidorterna i världen. Åk på en skidresa inom Sverige eller till populära Alperna. Från Alpernas flygplatser finns det ofta bra anslutande kommunikationer till skidorterna.

För de som reser med egen skidutrustning och vill ha friheten att se sig om i flera dalar, kan hyrbil vara ett alternativ. Du tar dig enkelt vidare på egen hand till härliga skidorter där du kan njuta av skidåkning och massor av snö. Här kan du läsa mer om några av alla skidorter, välj närmaste flygplatsen och boka din skidresa idag! Snöklädda skidbackar är aldrig långt borta när du bokar flyg med SAS.

Ett tips är att boka SAS Plus, där 2 st à 23 kg bagage ingår i flygbiljetten. Perfekt för 1 resväska plus skidorna!


 


Skidresa till Chamonix, Frankrike

I östra Frankrike beläget vid Alpernas högsta berg Mont Blanc finner man den populära skidorten Chamonix. Längtar du efter pudersnö, perfekta backar eller offpist är detta stället för dig. Hit kommer skidåkare från hela världen och spenderar sin skidsemester. Efter härliga dagar i backen finns det många barer, caféer och restauranger att välja bland för såväl afterski som middagar.
Skidresa till Verbier, Schweiz

I kommunen Bagnes i schweiziska Alperna ligger Verbier. Verbier är en mycket populär skidort för skidåkare i alla åldrar. Önskar man sig en lite lyxigare skidsemester är detta ett riktigt bra alternativ. Kanske du t.o.m. skymtar någon kändis i backarna om du har tur! Bra backar och fantastisk offpist garanteras. Sätt lite glans på vardagen och boka din skidresa till Verbier redan idag!


Skidresa till Val Thorens, Frankrike

Boka en härlig skidsemester till Europas högst belägna skidort Val Thorens. Skidbackar som passar alla åldrar och smaker. Härlig skidåkning på dagarna kan varvas med rikt musik- och nattklubbsutbud på kvällarna.

Skidorter i Sverige och Norge

Är du ute efter att åka på skidsemester lite närmare hemmet så finns det många härliga skidorter i Skandinavien att välja mellan. Både utförsåkning och längdskidor är populärt idag och här finns förutsättningarna för att alla i familjen ska hålla sig sysselsatta. Vad sägs till exempel om att åka på skidresa till Vemdalen eller pittoreska Lillehammer i Norge?

Packlista till skidresan

Förutom liftkortet, stugnyckeln och den sedvanliga utrustningen som ska packas ned inför skidresan tänkte vi tipsa om några prylar som kan lyfta din skidsemester ytterligare en nivå.  

Läs mer om hur du kan utrusta dig rätt för skidbacken
för att hålla värmen och få ut det mesta av skidresan och om de bästa prylarna för längdskidåkaren.

Skidresa till Innsbruck, Österrike

Under skidhögsäsongen öppnar SAS en ny linje från Stockholm till Innsbruck i Österrike! Linjen kommer att trafikeras varje söndag fram till slutet av mars. Med den nya linjen nås hela 15 skiddestinationer i Europa från Skandinavien.

Förutom den nya linjen till Innsbruck sätter vi också in en extra avgång till Salzburg under skidhögsäsongen februari t.o.m. mars och flyger därmed två gånger varje lördag. Under Sportlovet sätter vi också in extra kapacitet till Åre/Östersund från Malmö, Göteborg och Ängelholm/Helsingborg.Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Populära skiddestinationer

URVAL AV SKIDDESTINATIONER – LÄS MER & BOKA

Frankrike

AvoriaxChamonixFlaineLa Grave TignesVal di'Sere och Val Thorens

Italien

CervinaChampolucCortinaCourmayeur, Limone, Livigno, och Sestriere
 

Norge

GeiloHemsedalLillehammerOppdalOslo/TryvannTrysilTromsøVoss
 

Schweiz

DavosEngelbergSaas-FeeSt MoritzsVerbierWengen och Zermatt
 

Sverige

BjörklidenDuvedKirunaRiksgränsenVålådalen och Åre

Österrike

Bad GasteinGarmisch-PartenkirchenInnsbruckKitzbühelLech Zürs, Zell am See, Saalbach och St Anton am Arlberg

BLI MEDLEM I EUROBONUS

- Kostnadsfritt medlemskap
- Tjäna poäng på allt från flygresor till kläder
- Använd intjänade poäng till nya flygresorÖvrigt

Fler Temaresor