sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Åk på golfresa med SAS

Vi flyger dig till toppdestinationer för golf där du kan upptäcka och spela på golfbanor i världsklass! Vi flyger till flera härliga golfdestinationer, från sydliga Spanien till nordligare Skottland. Res med oss till golfstäder som Malaga, Dublin, Edinburgh, Genève, London, Malta, Milano, Nice, Palma de Mallorca och Paris – städer som även har mycket mer än bara golf att erbjuda. På våra golfdestinationer hittar du allt från long stay golfresor till en golfweekend, beroende på vilken typ av golfsemester du är ute efter.

En stor fördel med att flyga med oss är att du alltid landar på centralt belägna flygplatser så att du inte behöver spendera onödig tid med att ta dig till/från hotellet och golfanläggningarna. Ett urval av golfdestinationer hittar du här nedan.

Ett tips är att boka en SAS Plus-biljett där 2 x 23 kg bagage ingår. Perfekt för 1 resväska plus 1 golfbag. Packa ner klubborna och boka golfresan redan idag!

Golfresor till härliga Europadestinationer

Edinburgh

Den historiska inramningen gör Edinburgh till ett fascinerande ställe. På senare år har Harry Potter-turismen växt lavinartat. Fans från hela världen kommer hit för att uppleva miljöerna från de storsäljande böckerna. Res hit om du vill uppleva golfspel i ett historiskt Skottland, golfens Mecka!

Mallorca

Den mångkulturella staden Palma är en härlig mix av gammalt och nytt. Gatorna kantas av uteserveringar och mysiga barer. Och i de trånga gränderna finns palats och minnesmärken ända från Medeltiden. Efter en 4 timmars golfrond finns således mycket annat att utforska!

Malta

Malta - Medelhavets pärla - är ett utmärkt resmål för golfresor. De varma vindarna från Nordafrika garanterar ett behagligt, milt klimat året runt. Bästa tiden att resa hit är april – oktober. Malta har även ett varierat utbud av sevärdheter och upplevelser om man vill uppleva mer än bara golf.

London

London är helt enkelt den perfekta storstadsresan, och återbesöken tenderar att bli många. London är en av världens största städer och en av svenskarnas verkliga favoritdestinationer. Här finns det flera olika golfbanor som är värda ett besök.

Nice

Njut av den franska Rivieran! Längtar du efter sol och värme har du hittat rätt. Nice har över 300 dagar solsken årligen. Som Frankrikes 5:e största stad är Nice en trevlig upplevelse vare sig man är ute efter en golfresa, weekendresa eller storstadsresa.

Milano

Flyg till Milano för en weekendresa eller golfresa. Milano är Italiens andra största stad och mycket i staden handlar om att njuta. Från den mjukt skummade koppen cappuccino, genom milanesisk mat, till teater, klassisk musik och konst.

Genève

Flyg till vackra och kosmopolitiska Genève. Karakteristisk för staden är alla urmakare, den stora bilmässan som årligen lockar 700 000 besökare, samt det utmärkta lokalproducerade vinet.

Paris

Få städer är så förknippade med romantik som Paris, tänk dig en middag för två med vin och god mat på en pittoresk restaurang. En annan är förstås den som väldens modehuvudstad, men Paris är även känt för sina golfbanor.

Dublin

Förutom golfbanor har Dublin ett rikt shopping- och kulturliv att erbjuda. Utbudet av märkesvaror har ökat och inhemska formgivare har fått chansen att visa vad de går för. Även musiken är viktig i Dublin. Här kan du lyssna till morgondagens irländska stjärnor samtidigt som du dricker en pint Guinness på det 19:e hålet.

Malaga

Malaga är Costa del Sols största stad och ett lätt och praktiskt semesterområde för många svenskar. Förutom fina golfbanor finns många bra restauranger, fartfyllt nöjesliv och ett stort utbud av hotell och affärer.

Våra bästa priser just nu

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Rekommenderade golfbanor

Irland: Druids Glen

Schweiz: Evian Masters Golf Club

England: Stoke Park

Italien: Le Robinie Golf Club

Frankrike: Dolce Chantilly

Förbättra ditt golfspel

Vill du redan innan din resa få några handfasta tips på hur du kan förbättra din sving och ditt golfspel kan du gärna läsa mer om hur du kan bli en bättre golfare här.

Vill du ha fler tips på golfbanor som inte bör missas kan du läsa vilka golfbanor som är den tvåfaldiga vinnaren av Solheim Cup. 

Caroline Hedwalls, egna favoriter


Övrigt

Fler Temaresor