sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
    Se alla resultat
    • Inget annat innehåll att visa
  • loader Inget annat innehåll att visa
  • Inga träffar

ÅK PÅ GOLFRESA MED SAS

Vi flyger dig till toppdestinationer för golf där du kan upptäcka och spela på golfbanor i världsklass! Vi flyger till flera härliga golfdestinationer, från sydliga Spanien till nordligare Skottland. Res med oss till golfstäder som Malaga, Dublin, Edinburgh, Genève, London, Malta, Milano, Nice, Palma de Mallorca och Paris – städer som även har mycket mer än bara golf att erbjuda. På våra golfdestinationer hittar du allt från long stay golfresor till en golfweekend, beroende på vilken typ av golfsemester du är ute efter.

En stor fördel med att flyga med oss är att du alltid landar på centralt belägna flygplatser så att du inte behöver spendera onödig tid med att ta dig till/från hotellet och golfanläggningarna. Ett urval av golfdestinationer hittar du här nedan och du kan enkelt boka din golfresa direkt i kalendern här på sidan!

Ett tips är att boka SAS Plus där 2 st à 23 kg bagage ingår. Perfekt för 1 resväska plus golfbagen alltså. Packa ner klubborna och boka golfresan redan idag!

 


Golfresor till Malaga

Malaga är Costa del Sols största stad och ett lätt och praktiskt semesterområde för många svenskar. Förutom fina golfbanor finns många bra restauranger, fartfyllt nöjesliv och ett stort utbud av hotell och affärer.Golfresor till Edinburgh

Den historiska inramningen gör Edinburgh till ett fascinerande ställe. På senare år har Harry Potter-turismen växt lavinartat. Fans från hela världen kommer hit för att uppleva miljöerna från de storsäljande böckerna. Res hit om du vill uppleva golfspel i ett historiskt Skottland, golfens Mecka!

Golfresor till Dublin

Förutom golfbanor har Dublin ett rikt shopping- och kulturliv att erbjuda. Utbudet av märkesvaror har ökat och inhemska formgivare har fått chansen att visa vad de går för. Även musiken är viktig i Dublin. Här kan du lyssna till morgondagens irländska stjärnor samtidigt som du dricker en pint Guinness på det 19:e hålet.Golfresor till Milano

Flyg till Milano för en weekendresa eller golfresa. Milano är Italiens andra största stad och mycket i staden handlar om att njuta. Från den mjukt skummade koppen cappuccino, genom milanesisk mat, till teater, klassisk musik och konst.

Golfresor till Nice

Njut av den franska Rivieran! Längtar du efter sol och värme har du hittat rätt. Nice har över 300 dagar solsken årligen. Som Frankrikes 5:e största stad är Nice en trevlig upplevelse vare sig man är ute efter en golfresa, weekendresa eller storstadsresa.

Golfresor till Paris

Få städer är så förknippade med romantik som Paris, tänk dig en middag för två med vin och god mat på en pittoresk restaurang. Paris har många sidor. En annan är förstås den som väldens modehuvudstad, men Paris är även känt för sina golfbanor.

Golfresor till London

London är helt enkelt den perfekta storstadsresan, och återbesöken tenderar att bli många. London är en av världens största städer och en av svenskarnas verkliga favoritdestinationer. Här finns det flera olika golfbanor som är värda ett besök.Golfresor till Malta

Malta - Medelhavets pärla - är ett utmärkt resmål för golfresor. De varma vindarna från Nordafrika garanterar ett behagligt, milt klimat året runt. Bästa tiden att resa hit är april - oktober. Malta har även ett varierat utbud av sevärdheter och upplevelser om man vill uppleva mer än bara golf.

Golfresor till Genève

Flyg till vackra och kosmopolitiska Genève. Karakteristisk för staden är alla urmakare, den stora bilmässan som årligen lockar 700 000 besökare, samt det utmärkta lokalproducerade vinet.

Golfresor till Mallorca

Den mångkulturella staden Palma är en härlig mix av gammalt och nytt. Gatorna kantas av uteserveringar och mysiga barer. Och i de trånga gränderna finns palats och minnesmärken ända från Medeltiden. Efter en 4 timmars golfrond finns således mycket annat att utforska!Våra bästa priser just nu

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

REKOMMENDERADE GOLFBANOR

Irland: Druids Glen

Schweiz: Evian Masters Golf Club

England: Stoke Park

Italien: Le Robinie Golf Club

Frankrike: Dolce Chantilly


FÖRBÄTTRA DITT GOLFSPEL

Kanske vill du åka iväg på en golfresa för att göra just det. Vill du redan innan din resa få några handfasta tips på hur du kan förbättra din swing och ditt golfspelande kan du gärna läsa mer om hur du kan bli en bättre golfare här:

Så förbättrar du ditt golfspel på golfresan

Vill du ha fler tips på golfbanor som inte bör missas kan du läsa vilka golfbanor som är den tvåfaldiga vinnaren av Solheim Cup. Caroline Hedwalls, egna favoriter

BLI MEDLEM I EUROBONUS

- Kostnadsfritt medlemskap
- Tjäna poäng på allt från flygresor till kläder
- Använd intjänade poäng till nya flygresorÖvrigt

Fler Temaresor