sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Vi flyger dig till toppdestinationer för golf där du kan upptäcka och spela på golfbanor i världsklass! Vi erbjuder flyg till flera härliga golfdestinationer, från sydliga Spanien till nordligare Skottland. Boka dina golfresor med oss på SAS för en smidig resa och för ett stort utbud av avgångar. Boka dina golfresor med SAS redan idag!
 

Boka dina golfresor med SAS 

Bokar du dina golfresor med SAS har du möjlighet att spela på golfbanor över hela världen. SAS erbjuder flyg till populära golfdestinationer som Malaga, Dublin, Edinburgh, London, Nice, Palma de Mallorca och Paris – bara för att nämna några få. Gemensamt för dessa destinationer är att du kan varva dina golfresor med shopping, kultur och god mat. Vi har bra erbjudanden på allt från long stay golfresor till en golfweekend, beroende på vilka typer av golfresor du föredrar.

En stor fördel med att flyga med oss är att du alltid landar på centralt belägna flygplatser så att du inte behöver spendera onödig tid med att ta dig till/från hotellet och golfanläggningarna. Ett urval av golfdestinationer hittar du här nedan.

Ett tips är att boka en SAS Plus-biljett där 2 x 23 kg bagage ingår. Perfekt för en resväska och en golfbag. Packa ner klubborna och boka dina kommande golfresor redan idag!

Hitta din resa nu

 

Barnrabatt på golfresor

Åk på golfresor med SAS och visa din favoritsport för dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Boka golfresor med familjen för att skapa gemensamma minnen och intressen!

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Som medlem i EuroBonus tillkommer ett flertal fördelar. Som EuroBonus-medlem kan du tjäna poäng på dina golfresor vilket ger dig rabatt på framtida flygbiljetter. Via SAS App får du tillgång till kartan ”Where to earn points” där du finner fler ställen där det finns möjlighet att tjäna poäng på bland annat restaurangbesök och hotellvistelser. Medlemskapet och dess förmåner är helt gratis för dig som resenär. Ju mer du flyger desto mer förmåner tillkommer. Som Guld- eller Diamantmedlem får du tillgång till SAS Lounge där du kan ladda batterierna före avgång. I SAS Lounge bjuds du på en god buffé, tidningar och WiFi.

Läs mer och bli medlem i EuroBonus

Golfresor till härliga Europadestinationer

Edinburgh

Den historia som Edinburgh besitter gör Skottlands huvudstad till ett fascinerande ställe att åka på golfresor till. Edinburgh har hela 79 olika golfbanor och har fått smeknamnet ”Golfens hemstad”. Staden ligger ovanpå en samling av slocknade vulkaner vilket ger den ett helt unikt läge. Under dina golfresor till Edinburgh spelar du därför inte bara på några av världens bästa golfbanor, utan även omgiven av häpnadsväckande miljöer. Res hit om du vill uppleva golfspel i ett historiskt Edinburgh, golfens hemstad!

Mallorca

Den mångkulturella staden Palma består av en härlig mix av gammalt och nytt. Gatorna kantas av uteserveringar och mysiga barer, samtidigt som det i de trånga gränderna finns palats och minnesmärken ända från Medeltiden. Väljer du att boka golfresor till Spanien så är Palma ett bra alternativ eftersom det utöver golfbanor av hög kvalité även finns mycket annat att utforska!

Malta

Malta - Medelhavets pärla - är ett utmärkt resmål för dina kommande golfresor. De varma vindarna från Nordafrika garanterar ett behagligt, milt klimat vilket är ultimat för en runda golf. Bästa tiden att resa hit är april – oktober. Malta har även ett varierat utbud av sevärdheter och upplevelser om man vill uppleva mer än bara golf.

London

London utgör den perfekta storstadsresan och återbesöken tenderar att bli många. London är en av världens största städer och en av svenskarnas verkliga favoritdestinationer. Det många inte vet är att London också är en utmärkt stad för golfresor. Här finns det flera olika golfbanor som är värda ett besök.

Nice

Njut av den franska Rivieran! Längtar du efter sol och värme så har du hittat rätt eftersom Nice har över 300 dagar solsken årligen. Som Frankrikes 5:e största stad är Nice en trevlig upplevelse vare sig man är ute efter golfresor, weekendresor eller storstadsresor.

Milano

Flyg till Milano för weekendresor eller golfresor. Milano är Italiens andra största stad och den perfekta destinationen för dig som älskar att njuta av det goda i livet. I Milano hittar du allt från den perfekt skummade koppen cappuccino, till vacker konst eller härliga golfrundor.

Genève

Flyg till vackra och kosmopolitiska Genève. Golfresor till Geneve lovar inte bara bra golf med vacker utsikt över sjön, utan även en vistelse till en stad som bjuder på utmärkt lokalproducerat vin och inspirerande museum. Mellan golfrundorna rekommenderas ett besök på både ”The International Museum of the Reformation” och Genèves ”Museum of Art and History”.  

Paris

Få städer är så förknippade med romantik som Paris vilket gör att många kopplar staden till middagar för två med rött vin och god mat på en pittoresk restaurang. Det många inte tänker på är att det finns många bra golfbanor i Paris. Staden passar därför perfekt när kärlekspar ska åka på golfresor.

Dublin

Förutom golfbanor har Dublin ett rikt shopping- och kulturliv att erbjuda. Utbudet av märkesvaror har ökat och inhemska formgivare har fått chansen att visa vad de går för. Även musiken är viktig i Dublin. Här kan du lyssna på morgondagens irländska stjärnor samtidigt som du dricker en pint Guinness på det 19:e hålet.

Malaga

Malaga är Costa del Sols största stad och en av de populäraste destinationerna för golfresor i Spanien. Nära Malaga ligger även Marbella som är ytterligare en populär ort för golfresor. Förutom fina golfbanor finns många bra restauranger, ett fartfyllt nöjesliv och ett stort utbud av affärer.

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka flyg + hotell på samma gång

Enkelt och bekvämt, samtidigt som du tjänar EuroBonus-poäng.

Inspiration till din resa

Övrigt

Fler Temaresor