sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg med SAS nästa gång du åker på sportresor och upplev alla fördelar. Oavsett vilka typer av sportresor som intresserar dig så är SAS ett bra val.

Om du flyger i SAS Plus ingår 2 x 23 kg incheckat bagage i biljettpriset och du kan därmed checka in din golfbag eller skidutrustning som ett bagage.
 

Sportresor med SAS

Världen är full med möjligheter och upplevelser. Med SAS kan du boka sportresor, både individuellt och med din förening. I vår lågpriskalender får du enkelt överblick över våra destinationer, avgångar och priser. Om du bokar biljetter till dina sportresor i god tid ökar du chanserna att hitta billiga priser. Det är därför en god idé att kolla i vår lågpriskalender så snart du vet att du vill åka.
 

Reser du med din idrottsförening?

Ta del av våra SAS Sport-biljetter. Här kan du läsa mer om hur du och din förening bokar sportresor med SAS Sport-priser.

cl--info

Alltid 24 timmars öppet köp

Bokas resan mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till 12 timmar före avgång.

Golfresor

Med SAS kan du åka på sportresor världen över för att spela golf. Vi erbjuder flyg till flera av världens populäraste golforter, däribland Malaga och Dublin.

Ett tips är att boka en SAS Plus-biljett där 2 x 23 kg bagage ingår i biljettpriset. Perfekt för en resväska och en golfbag! Ofta anordnas sportresor med golf i fokus på olika soliga platser. Passa därför på att packa ner badkläderna i bagaget för att blanda golfen med en skön solresa.

Boka en sportresa med SAS för att få en bra anledning att plocka fram golfklubborna igen! 

Hitta din golfresa nu
 

Skidresor

Vi erbjuder sportresor för en bra prislapp till flera flygplatser nära olika skidorter världen över. Oavsett om du föredrar att åka skidor i svenska fjällens gröna backar, i extremförhållanden i Ryssland eller i Alpernas härliga atmosfär så har SAS flygbiljetter till dig.

Här kan du hitta mer information som kan vara hjälpsam när du planerar dina sportresor med inriktning på skidåkning. Vi tipsar om allt från Alpernas bästa skidorter till vad du inte får missa att packa ner i resväskan!

Hitta din skidresa nu
 

Fotbollsresor

Fotboll är inte bara en av världens populäraste sporter att spela, utan även att kolla på. Åskådarkulturen i fotbollsvärlden är någonting utöver det vanliga. För att verkligen förstå den mäktiga känslan av att se sitt favoritlag vinna en viktig match måste man vara där på plats och heja på.

Med oss kan du hitta billiga flygbiljetter till Europas bästa fotboll. Boka sportresor till stora fotbollsnationer som England eller Italien redan idag. 

Hitta din fotbollsresa nu
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Åk på sportresor med SAS för att spendera tid tillsammans och ägna tid åt de aktiviteter ni älskar. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt.

Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Boka familjens sportresor med SAS för en billigare prislapp!

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Med SAS lojalitets- och frequent flyer-program EuroBonus kan du tjäna poäng på dina sportresor. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att hitta alla ställen där du tjänar Extrapoäng på dina hotellbesök och din shopping.

Det innebär att om du exempelvis behöver nya golfhandskar eller springskor så kan du kanske finna en butik där du tjänar EuroBonus-poäng samtidigt som du uträttar ditt ärende.

Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss och medlemskapet i EuroBonus är självklart helt gratis. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du påbörja din resa med att besöka SAS Lounge på flygplatsen. Där har du möjlighet att njuta av en bekväm start på resan.

Bli EuroBonus-medlem före du bokar din sportresa för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Läs mer och bli medlem i EuroBonus
 

Upplev fördelarna med SAS Go

Upplev service och komfort i SAS Go. I SAS App kan du läsa digitala tidningar och tidskrifter 22 timmar före avgång, ombord på flyget får du serverat gratis kaffe och te, du kan välja sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer. Det här är alltid inkluderat i din flygbiljett med SAS:

Övrigt

Fler temaresor