sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg till de bästa destinationerna för julshopping

Boka din julshoppingsresa i god tid. På sas.se hittar du många omtyckta resmål som London, Berlin och Paris, varav alla har välbesökta julmarknader och är populära destinationer för just julshopping. Eller varför inte unna dig en billig weekend innan jul och fly julstressen för ett tag?
 

Hitta julshoppingresan i vår lågpriskalender

Var ute i god tid och boka billiga flygbiljetter i vår lågpriskalender eller titta i listan nedan för priser till de mest eftertraktade destinationerna för julshopping med populära julmarknader som får dig i rätt julstämning.

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Julmarknader och julshopping i Europa

Köpenhamn

Kanske handla julklapparna i vårt grannland Danmark detta år? Eller närmare bestämt Köpenhamn. Kombinera julhandel i centrum med shopping på traditionella julmarknader. En av de populäraste julmarknaderna hittar du på Tivoli. Här finns det mesta som hör julen till!
 

Berlin

Julshopping i Berlin är perfekt särskilt kring jul. Goda chanser att komma i rätt julstämning utlovas då staden är fylld med mysiga julmarknader, exempelvis de som ligger vid Alexanderplatz och Operapalatset. Julmarknader i Tyskland är oerhört populära och värda ett besök.

Mer om julmarknader runt om i landet som ger dig den rätta julkänslan
 

London

Julshoppa i London, en av Europas absolut bästa städer när det gäller såväl julshopping som övrigt shoppande. Winter Wonderland i Hyde Park har allt och lite till. Traditionell julmarknad blandas med diverse åkattraktioner.

Prag

Prag har många julmarknader att välja bland. Några av de största är de som finns på Gamla stans torg och på Vaclavplatsen. Upplev julshopping i fina stadsmiljöer.
 

Amsterdam

Amsterdam ger dig goda möjligheter till avkoppling, bra shopping samt många spännande attraktioner. Visste du att man i Amsterdam kan ge bort julklappar redan den 18 december, vilket innebär att julhandeln startar omedelbart därefter!
 

Paris

Paris kallas med all rätt städernas stad. Året runt är denna fantastiska stad värt ett besök. Om du vill att julshoppingen ska bli ett nöje är Paris platsen! I Frankrike hittar du många delikatesser för julbordet.

Dublin

Julshoppa julklapparna på någon av helgmarknaderna i Dublin! Besök exempelvis Cow's Lane Fashion & Design Market som ligger i Temple Bar-området.
 

Milano

Boka en weekendresa till Milano innan jul. Besök exempelvis Centralstationens julmarknad där du bland annat kan hitta härliga italienska matdelikatesser.
 

Zürich

Zürich är ett perfekt resmål kring jul. Atmosfären är unik, och här finns många riktigt bra shoppingalternativ.

Boka flyg + hotell på samma gång

Enkelt och bekvämt, samtidigt som du tjänar EuroBonus-poäng.

Inspiration till din resa

Övrigt

Fler Temaresor