LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  T/R FRÅN
  Flyg

  Flyg

  SAS erbjuder direktflyg till Chicago från Stockholm alla dagar i veckan, utom torsdagar och söndagar. Via/från Köpenhamn flyger vi direkt alla dagar.

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Chicago: 1 bagage à 23 kg, val av sittplats och mycket mer…

  Flyger du från Stockholm till Chicago är du uppe i luften i lite drygt nio timmar och på en långdistansflygning vill vi att du ska vara extra bekväm. På våra flyg till USA har alla sittplatser en egen videoskärm och på hela resan ingår kvalitativ service.

  För att du ska få en så trevlig resa som möjligt är allt inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Chicago med oss:


  Se alla våra avgångar till Chicago i bokningsdialogen
  här på sidan eller ladda ner vår app. Med den kan du bekvämt boka din resa direkt från mobilen.

  Direktflyg till Chicago

  Vi flyger direkt till Chicago från Stockholm alla dagar i veckan. Från eller via Köpenhamn erbjuder vi direktflyg alla dagar i veckan. Chicago flygplats, Chicago O’ Hare, ligger ungefär tre mil från centrum och är en av USAs mest trafikerade. Till och från flygplatsen tar du dig enkelt med kollektivtrafik, taxi eller med hyrbilen.

  Läs mer om Chicagos flygplats
   

  Upp till 90 % barnrabatt

  Flyg med SAS till Chicago, med oss får du alltid dina barns flygbiljetter till rabatterade priser. Har du barn under två år får de upp till 90 % rabatt och barn mellan 2-11 år får rabatt på upp till 25 % på flygbiljetten. Det är dessutom alltid gratis att ta med en sittvagn eller barnvagn som incheckat bagage om ditt barn är under 2 år.

  Är det första gången du flyger med barn? Kontakta gärna besättningen på flygplatsen, de vet hur de ska ta väl hand om er under flygningen.

  Mer om att resa med barn
   

  SAS Plus-biljett för mer komfort

  Flyger du långt kan det vara skönt med lite extra komfort. Väljer du en SAS Plus-biljett får du ännu mer benutrymme och ett bredare säte. Förutom det ger det dig även tillgång till Fast Track, som är den snabbaste vägen genom gaten, och Loungen i både Stockholm och Chicago där det finns snabb internetuppkoppling, mat och dryck. Mer om SAS Plus
   

  Genom EuroBonus tjänar du poäng på din resa till Chicago

  Som medlem i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus tjänar du poäng när du flyger med SAS. Flyger du till Chicago, som är en lite längre resa, tjänar du naturligtvis extra många poäng. Dina ihoptjänade poäng kan du välja att spendera på flygresor, shopping ombord, hotell eller i vår online shop.

  Förutom att tjäna poäng på din resa får du som medlem i EuroBonus exklusiva erbjudanden och rabatter. Du får även tillgång till användbara sms-tjänster med information om flygresan. Tjäna poäng på din resa till Chicago, gå med kostnadsfritt i EuroBonus

  Kort om Chicago

  Valuta: dollar
  Tidsskillnad: - 7 timmar
  Landsnummer: 1
  Språk: engelska

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy