sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Bremen

Flyg till Bremen

Hitta billiga flygbiljetter till Bremen

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Direktflyg till Bremen

SAS erbjuder direktflyg till Bremen från/via Köpenhamn.

Strax söder om Danmark finner vi norra Tysklands nästa största stad, Bremen. Med SAS flyger du alltid billigt till denna urgamla handelsstad, som numera är en mittpunkt för bland annat vetenskap och skönhet.

Bremen ligger bara en dryg timme bort, men är trots det ett mycket spännande resmål, vilket gör det till både en perfekt weekendresa och längre storstadssemester.

Alltid något på gång, året om – flyg till Bremen

Bremen kan erbjuda något för alla, året om. Kultur och underhållning av högsta kaliber, evenemang för alla familjemedlemmar och shopping i mängder.

Bremen är också hem till en av Tysklands och världens mest omtyckta öl: Becks. Bryggartraditionen är stark rotad i Bremen och ett besök till Becks bryggeri är ett måste för alla fans av maltdrycken.

Flyg till Bremen och upptäck den maritima sidan av staden

Det maritima har länge spelat en stor roll i handelsstaden Bremens historia. Floder Weser flyter stilla genom stadens hjärta och samlar båtar av olika typer och storlekar. Under soliga dagar kan du räkna med gott om trevliga aktiviteter och uteserveringar i området.

Kort om Bremen

Valuta: EUR
Tidsskillnad: ingen
Flygplats: Bremen Airport, +49 (0) 421 5595-0
Turistinformation: Turistbyrån finns på Findorffstrasse 105, +49 (0)421 308 0010, öppet måndag till fredag, kl. 8.30 till 18.00. Lördagar kl. 9.30 till 13.00.

Övrigt

Flyg till Tyskland
Reseförsäkring

 

Fler SAS destinationer