LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  GOT

  ENKEL FRÅN
  Stockholm

  Flyg till stockholm

  Stockholm är känd som en av de allra vackraste städerna i världen och den kallas ofta Nordens Venedig. Stockholm är byggt på 14 öar – ungefär som det riktiga Venedig. Detta innebär att staden omges av vacker natur och vatten. Varje stadsdel har sin egen speciella atmosfär – i synnerhet Östermalm och Södermalm.

  Boka din billiga flygbiljett till Stockholm nu. Vi har många dagliga avgångar från flygplatser i hela Sverige och upp till 13 avgångar dagligen från Göteborg till Stockholm. Få extra förmåner och belöningar med EuroBonus varje gång du flyger. 

   

  FLYG TILL STOCKHOLM MED NÅGON AV ALLA VÅRA DAGLIGA AVGÅNGAR

  Du kan hitta en avgång till Stockholm nästan när som helst under dagen när du flyger med SAS. Vi flyger morgon, middag och kväll så att du kan flyga till Stockholm med en avgång som passar din planering och dina behov. 

  Vi flyger till Stockholm Arlanda flygplats som ligger 37 km norr om Stockholm. Den är lätt att ta sig till och från med kollektivtrafiken. Flyg direkt till Sveriges huvudstad från Göteborg och många andra svenska städer. 

  Hitta din avgång

   

  BOKA BILLIGA FLYGBILJETTER

  Vi har gjort det enkelt att hitta alla våra billiga flygbiljetter till Stockholm. Använd vår lågpriskalender för att hitta de lägsta priserna till Stockholm från en flygplats nära dig. Vi uppdaterar både priser och tillgång vid varje ny sökning. 

  Du har alltid öppet köp i 24 timmar när du köper flygbiljetter hos SAS. Detta gör att du enkelt kan utnyttja våra fantastiska erbjudanden och prata med dina medresenärer efteråt. Det blir inte enklare. 

  Hitta billiga flygbiljetter


  INKLUDERAT I DIN FLYGBILJETT

  När du flyger med SAS är det mycket som ingår i din flygbiljett (SAS Go) helt avgiftsfritt. Allt för att ge dig en sådan trevlig och behaglig flygresa som möjligt. 

  I din flygbiljett  (SAS Go) ingår alltid:


  Ladda ned vår app
  för en smartare resa. Vår App har utsetts till den bästa i Europa av experter. 
  UPP TILL 13 DIREKTFLYG DAGLIGEN TILL STOCKHOLM FRÅN GÖTEBORG 

  Vi har upp till 13 avgångar dagligen till Stockholm från Göteborg. Det gör det väldigt enkelt att uppfylla dina behov både när det gäller affärsresor och semester. Med alla våra flygresor till Stockholm reser du bekvämt och behagligt. 

  När du köper en flygresa med SAS tar vi hand om dig före, under och efter din resa. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och koppla av och låta oss ta hand om allt det praktiska. 

  Hitta direktflyg från Göteborg

   

  FLYG TILL STOCKHOLM FRÅN FLYGPLATSER I HELA SVERIGE

  Det är inte bara från Göteborg du kan flyga direkt till Stockholm. Många flygplatser i Sverige har direktflyg till huvudstaden. Det gör det enklare att planera ditt besök i Stockholm. 

  Flyg till Stockholm från: Malmö, Göteborg, Kalmar, Kiruna, Ronneby, Luleå, Östersund, Visby, Skellefteå och Umeå. 

  Använd vår lågpriskalender för att få en enkel och fullständig överblick över tillgängliga flyg från flygplatser nära dig. 

  Hitta avgångar nära dig

   

  UPP TILL 90% BARNRABATT

  Vi erbjuder barnrabatter på upp till 90% när du tar med dig dina barn på din resa. 

  Barn under 2 år (0 till 23 månader) får upp till 90% rabatt när de delar sittplats med en förälder. Om du bokar en egen sittplats till barnet blir rabatten 25%. 

  Barn från 2 till 11 år har sin egen sittplats ombord och får en rabatt på 25% på sin flygbiljett. 

  Bra att veta när du reser med barn


  FÖRMÅNER OCH BELÖNINGAR MED EUROBONUS

  Med vårt lojalitets- och frequent flyer-program EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och det är helt gratis. 

  Du kan lösa in dina poäng och få gratis flygbiljetter, uppgraderingar, hotellvistelser och ett brett urval av andra förmåner.  Alla förmånerna kommer snabbt att göra din reseupplevelse med SAS ännu bekvämare och smidigare. 

  Anmäl dig nu och börja tjäna poäng.

  Belöningar och förmåner med EuroBonus

  STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATS

  Arlanda är den största flygplatsen i Sverige och är en viktig medelpunkt för många internationella flyg – speciellt med anknytning till SAS. Det är enkelt att resa mellan flygplatsen och Stockholms City som ligger 37 km ifrån varandra. 

  WiFi finns tillgängligt på hela flygplatsen gratis i 3 timmar upp till 100 MB. 

  Det finns gratisbussar mellan terminalerna samt till parkeringsplatserna och flygplatshotellet. Det finns även bussar till andra städer och hotell i Stockholm – dessa bussar är inte gratis

  Flygplatsen har en hög servicenivå med service för både semesterresenärer och affärsresenärer. Om du behöver övernatta finns det många hotell precis i närheten – Radisson Blu Arlandia Hotel och Rest and Fly är några av de mest populära. 

  Du hittar många restauranger, caféer och barer som serverar bra mat och dryck på flygplatsområdet. Dessutom finns det ca 50 butiker att välja bland. I samband med flygresor inrikes får du inte lov att handla i taxfreebutikerna på flygplatsen. 

  Om du behöver lugn och ro för att arbeta kan du stanna till vid SAS Lounger. Du behöver inte boka i förväg och du får tillgång till en tyst arbetsplats, TV, fax, kopieringsmöjligheter och många andra tjänster och faciliteter. 

  Det finns många sätt att ta sig till Stockholm från flygplatsen och tillbaka igen med kollektivtrafiken. Välj mellan tåg, buss, taxi eller hyrbil.

  Om du vill åka tåg finns det två typer att välja mellan – höghastighetståg och pendeltåg. Höghastighetståget (Arlanda Express) tar dig till Stockholm på 20 minuter och med pendeltåget tar det 38 minuter. Båda anländer till Stockholms Centralstation. 

  De miljövänliga bussarna tar dig från flygplatsen till många olika städer i Sverige. Bussarna mellan Stockholm Arlanda och Stockholms centrum avgår var 10:e minut under nästan hela dagen. Du kan köpa biljetter till bussen på flera olika sätt. 

  Taxibilar finns utanför alla terminaler. På flygplatsområdet hittar du endast taxibilar från taxiföretag som har avtal med flygplatsen. Ett tips är att be om ett fast pris innan du påbörjar din resa.  BILUTHYRNING PÅ STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATS

  En hyrbil kan vara en bra idé under din vistelse i Stockholm. Du blir extra flexibel och kan även besöka platser utanför Stockholm utan att vara beroende av kollektivtrafiken. Det är väldigt enkelt både att hämta och lämna din hyrbil.

  Boka din hyrbil via SAS och få en komplett översikt över priser och tillgängliga bilar från alla hyrbilsfirmor. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen i världen. Du kan boka när du anländer till flygplatsen eller göra det enkelt och bekvämt hemifrån. 

  Om du bokar din hyrbil hemifrån står den klar och väntar på dig när du landar på flygplatsen. 

  Swedavia Arlanda Airport,

  190 45 Stockholm-Arlanda

  Telefonnummer: +46 (0)10 109 10 00

  Webbplats: https://www.swedavia.se/arlanda/  TRANSPORT I STOCKHOLM

  Det är enkelt att ta sig runt i Stockholm tack vare den imponerande kollektivtrafiken. Det finns många olika transportmedel såsom bussar, tunnelbana, pendeltåg, spårvagn och färjor. 

  Det enklaste sättet att ta sig runt är utan tvekan med tunnelbanan. Det finns totalt 3 tunnelbanelinjer och det går att byta mellan dem. Det går dock bara att göra på vissa stationer. 

  Det finns 3 zoner i staden och du kan köpa zonbiljetter som gäller för en begränsad tidsperiod. Du kan använda din biljett hur många gånger du vill under den här begränsade perioden. 

  Att pendla med båt, eller färja i det här fallet, är väldigt speciellt. Det är även en mycket naturskön upplevelse, så lokalbefolkningen föredrar ofta den här typen av transportmedel när de har tid. Ibland är färjan faktiskt det snabbaste sättet att ta sig från A till B.

  Du kan få en enkel och bra översikt över alla möjliga transportmedel på Stockholm Public Transport, SL. Företaget ansvarar för all kollektivtrafik i Stockholm. 

  Ett förskottsbetalt kort (Stockholm Pass) är ofta det bästa alternativet för besökare i Stockholm. Du kan köpa kort som gäller i 1, 3 eller 7 dagar. Med ett förskottsbetalt kort kan du resa fritt i alla zoner så länge kortet är giltigt. 

  Med ett Stockholm Pass (eller resekort som de även kallas) får du både obegränsad tillgång till kollektivtrafiken och fri entré till många olika attraktioner och sevärdheter. 

  Det finns mycket pengar att spara om du planerar att besöka de olika attraktionerna och sevärdheterna i Stockholm med omnejd. 

  Hitta billiga flygbiljetter till Stockholm

  Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.  Övrigt

  Flyg till Sverige
  Reseförsäkring
   

   

  Fler SAS destinationer 

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy