LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL RESA FRÅN

  Flyg till Åre / Östersund

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till och från Östersund: 24 timmars öppet köp, val av sittplats och mycket mer…

  Det tar bara en timme och flyga mellan Stockholm och Östersund, men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi naturligtvis att du ska ha en sådan bekväm resa som möjligt när du flyger med oss. Därför serverar vi kaffe, te och vatten ombord, även på de lite kortare flygningarna.

  När du flyger till Östersund med oss behöver du inte tänka på extra tillägg och utgifter, det mesta är redan inkluderat i din flygbiljett:

  Hitta en passande flygavgång i bokningen, eller ladda ner vår app och boka din resa till Östersund direkt från mobiltelefonen.

  Läs vår guide för tips på vad du kan göra i Östersund
   

  SAS erbjuder direktflyg till Östersund

  SAS flyger direkt till Östersund och du tar dig enkelt vidare därifrån till skidorten Åre. Från Östersunds flygplats kan du välja mellan att ta en flygbuss eller en taxi in till centrum.
   

  Billiga flyg till Östersund – Spara mer genom att boka i god tid

  Med SAS kan du flyga billigt till Östersund genom att boka dina flygbiljetter i god tid kan du spara tid och öka dina chanser till att få flygbiljetter till bästa möjliga pris.

  SAS erbjuder alltid en 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka flygbiljetter direkt när du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning för att sedan höra med ditt resesällskap om tid för avgång och pris passar.

  Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)? Håll koll på våra aktuella erbjudanden
   

  Tjäna poäng på din flygresa till Östersund som medlem i EuroBonus

  Tjäna poäng på din flygresa genom vårt förmånsprogram EuroBonus. Det är gratis att gå med och dina poäng kan du spendera på allt från rabatter på flygresor och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

  Som medlem i EuroBonus får du även en hel del andra fördelar som exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med praktisk information om din resa. Tjäna poäng på din flygresa till Östersund – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy