LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flygplats (Sturup Airport)

  Flygplats (Sturup Airport)

  Sturup flygplats är ett viktigt nav för såväl Malmöregionen som Skandinavien. Främst tack vare flygavgångarna till över 167 destinationer över hela världen, men även tack vare de goda marktransporterna till och från övriga delar av Malmöregionen. Sturup flygplats har en hög servicenivå för både semester- och affärsresenären med ett stort utbud av restauranger, shopping och annan service.

  Kontakt

  LFV Malmö Airport, Box 14, 230 32 Malmö-Sturup
  Airport Code: MMX
  Airport Tel: +46 (0)40-613 10 00
  Airport E-mail: malmoairport@lfv.se
  Airport Website

   

  Hotell i närheten av Sturup flygplats

   

  Best Western Sturup Airport Hotel


  Hotellet ligger bara ett par minuters promenad från Malmö Airport och har 68 rum med plats för 100 bäddar. Alla rum har toalett, bad/dusch, radio, kabel-TV och ljudisolerade fönster. Hotellet har restaurang, bar m m. Hotellet har också konferensutrymmen för allt mellan 6 - 100 deltagare. Alla rum har den tekniska utrustning som behövs. Tel: 040-50 05 70, e-post:info@sturupairporthotel.se

  Biluthyrning på Sturup flygplats

  På Malmö Airport är det väldigt smidigt att direkt på plats hyra en bil. Hos oss hittar du ett bra utbud av biluthyrare. Alla hyrbilsföretag ligger i anslutning till parkeringshusen och bilarna hämtas och lämnas i p-huset om inget annat överenskommits.

  Avis - tel: 040-500 515
  Budget - tel: 040-260 620
  Europcar - tel: 040-500 260
  Hertz - tel: 040-500 257
  Mabi - tel: 040-661 01 50
  Sixt - tel: 040-500 000

  Butiker och restauranger på Sturup flygplats

  När du är på resande fot vill du ibland fika eller ta en bit mat. På Malmö Airport finns det något för alla. Här kan du koppla av och njuta av en stunds matro på någon av våra trevliga caféer, på vår mysiga tapasbar eller på någon av våra restauranger. Om du har lite bråttom så finns det även en shop som heter Take Away, där du bland annat kan köpa paketerade smörgåsar och drycker att ta med på flyget.

  Flygplatsbutiken för dig som reser inrikes och utrikes – där alla kan handla parfym och kosmetik. Parfym och kosmetik är upp till 25 % billigare än normalpriserna. För dig som reser utanför EU finns även sprit, vin och tobak att handla.

  Bagage

  Se incheckningsdiskarnas öppettider för respektive flygbolag. Du får också veta vilka flygbolag som har incheckning via internet eller i incheckningsautomat på flygplatsen. Efter incheckningen passeras säkerhetskontrollen där allt handbagage, inklusive mobiltelefoner, röntgas. Alla resenärer passerar genom en metalldetektor.

  Service för affärsresenärer på Sturup

  Med ett stort antal inrikes- och utrikesdestinationer är Malmö Airport en mötesplats för resenärer i regionen. Här samlar ni enkelt och bekvämt kollegor, partners och kunder i en miljö full av liv. Luta er tillbaka och njut av flygplatsens miljö. Hur många vill du bjuda in? Du väljer mellan fem olika konferenslokaler och får garanterat en som passar ditt företag. Den största lokalen på Malmö flygplats rymmer upp till 100 deltagare.

  Handikappanpassning på Sturup

  Sturup flygplats har ett väl utbyggt system för personlig assistans till personer med nedsatt rörlighet. Ledsagning på flygplatsen beställs i samband med bokningen av flygbiljetten. På Malmö-Sturup flygplats finns ett flertal parkeringsplatser för dig med rörelsehinder, både i parkeringshuset och på korttidsparkeringarna.

  Transport till/från Sturup flygplats

  För transport till och från Sturup Flygplats kan du välja mellan flera kollektiva alternativ: du kan resa med lokaltåg eller SJ till centralstationen i Malmö/Lund för att sedan ta dig vidare med Flygbussarna. Det finns också taxi, hyrbilar samt parkering för dig som kör egen bil.

   

  Taxi

  Taxi finns i direkt anslutning till terminalen på Sturup flygplats. De flesta taxibolag tillämpar fast pris - om du vill veta vad resan kommer att kosta, fråga efter priset i förväg. Du kan också kontakta taxivärden om du vill ha ett särskilt taxibolag eller om du undrar över något.

  Internet

  På Malmö-Sturup flygplats kan du surfa på någon av våra internetstationer (Sidewalk Express) eller från din bärbara dator via trådlös uppkoppling (WLAN).

  Sturup flygplats för barn

  Assistansservice innebär att ditt barn blir omhändertaget före flygresan och ledsagas till flygplanet. Vid ankomsten finns personal på plats som möter barnet vid gaten. Observera att barnet måste vara minst fem år. På Sturup flygplats finns lekrum för barn i Terminal 4 och skötrum hittar du i alla terminaler.

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy