LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg

  SAS flyger dagligen till Malmö.

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Malmö: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

  Det tar bara lite drygt en timme att flyga från Stockholm till Malmö, men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa.

  Det är extra enkelt att beställa din resa hos SAS då det mesta före, under och efter resan är inkluderat i din flygbiljett när du reser till Malmö med oss:
  24 timmars öppet köp Online check-in Kaffe och te. Dagstidningar i SAS App Barnrabatt upp till 90 %
  Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i bokningsdialogen eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Malmö direkt från mobilen.

  Psst! Kolla in vår reseguide för mer information om Malmö

  SAS flyger dagligen till Malmö–Sturup

  Malmös flygplats Sturup har avgångar till över 167 destinationer runt om i världen och SAS har flera flygningar varje dag till och från Malmö. Det finns flera olika alternativ för att ta dig till och från flygplatsen, välj mellan flygbussar, tåg eller taxi.

  Praktisk reseinformation om Malmös flygplats Sturup

  Billiga flyg till Malmö – boka tidigt och spara mer

  Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Malmö. Vi rekommenderar att du bokar din flygbiljett i god tid – på det sättet ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris.

  Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum, tid och pris passar din familj eller dina vänner.

  Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)?  Håll koll på våra aktuella erbjudanden här

  Dra nytta av belöningar och fördelar

  Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Som medlem får du hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden och mobila tjänster med praktisk information om din resa.

  Du kan också tjäna poäng när du reserverar ett hotellrum och eller hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

  Tjäna poäng inför din flygresa till Malmö – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy