LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg

  SAS flyger dagligen till Luleå. Från Luleå flyger du enkelt till Europa 

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Luleå: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

  Det tar bara 1 timme och 15 minuter att flyga från Stockholm till Luleå, men vare sig du är ombord på en kort- eller en långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi serverar kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa.

  Mycket är inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Luleå med oss. Vi täcker allt före, under och efter resan:


  Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i bokningsdialogen här på sidan eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Luleå direkt från mobilen.

  Psst! Kolla in vår resguide för mer information och tips på upplevelser i Luleå

  SAS flyger dagligen till Luleå

  SAS har flera flygningar varje dag till och från Luleå. Flygplatsen ligger cirka en mil utanför centrum, och flygbussar trafikerar sträckan mellan city och flygplatsen i samband med varje avgång och ankommande flyg.

  Billiga flyg till Luleå – boka tidigt och spara mer

  Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Luleå. Vi rekommenderar att du bokar din flygbiljett i god tid – på det sättet ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris.

  Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar ditt resesällskap efter att bokningen är klar.

  Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)?  Håll koll på våra aktuella erbjudanden här

  Dra nytta av belöningar och fördelar

  Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

  Du kan även tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

  Tjäna poäng inför din flygresa till Luleå – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy