LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg

  Vi flyger dagligen till Göteborg. Från Göteborg flyger vi dig enkelt och bekvämt till destinationer både inrikes och inom Europa.

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Göteborg: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

  Vare sig du är ombord på en kortdistansflygning eller en långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa i vår app.

  Mycket är inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Göteborg med oss, vi tänker på hela resan - före, under och efter:


  Kolla priserna och hitta din flygresa direkt i bokningsdialogen till höger eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Göteborg direkt från mobilen.

  Psst! Kolla in vår guide till Göteborg och få tips på vad du kan göra

  SAS har dagliga avgångar till och från Göteborg

  SAS flyger dagligen till Göteborg och från Göteborg flyger vi dig enkelt och bekvämt till destinationer både inrikes och inom Europa. Göteborgs flygplats Landvetter ligger cirka 25 kilometer från centrum och det tar ungefär 20 minuter med buss in till city.

  Billiga flyg till Göteborg – boka tidigt och spara mer

  Genom att boka din resa i god tid ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris. På det sättet är det möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Göteborg.

  SAS erbjuder alltid 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner efter att resan är bokad och klar.

  Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)?  Håll koll på våra aktuella erbjudanden

  Dra nytta av belöningar och fördelar

  Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

  Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

  Tjäna poäng inför din flygresa till Göteborg – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

  Kort om Göteborg

  Invånare: cirka 500 000
  Yta: 451 km2
  Riktnummer: 031
  Flygplats: Landvetter International Airport, 031-94 10 00, och Göteborg City Airport, 031-92 60 60
  Turistinfo: Turistbyrån finns på Kungsportsplatsen, 031-61 25 00 och i Nordstans shoppingcenter, 031-61 25 00

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy