LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg

  SAS flyger dagligen till Ängelholm/ Helsingborg, totalt 27 ggr/vecka.

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Ängelholm och Helsingborg: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

  Det tar bara drygt en timme att flyga från Stockholm till Ängelholm/Helsingborg. Men vare sig du är ombord på en kort- eller en långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa.

  Mycket är inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Ängelholm/Helsingborg med oss, vi täcker det mesta före, under och efter resan:


  Hitta din flygresa och kolla priserna i bokningsdialogen eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Ängelholm och Helsingborg direkt från mobilen.

  Psst! Kolla in vår guide till Ängelholm och Helsingborg

  SAS flyger dagligen till Ängelholm/Helsingborg

  Varje dag flyger SAS till Ängelholm och Helsingborgs flygplats. Totalt går det 27 flygningar dit varje vecka. Flygplatsen ligger fem kilometer norr om Ängelholm och 35 kilometer norr om Helsingborg, och det går bussar till och från flygplatsen in till city.

  Billiga flyg till Ängelholm/Helsingborg – boka tidigt och spara mer

  Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Ängelholm/Helsingborg. Vi rekommenderar att du bokar din flygbiljett i god tid – på det sättet ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum, tid och pris passar ditt resesällskap.

  Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)? Håll koll på våra aktuella erbjudanden här


  Dra nytta av belöningar och fördelar

  Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

  Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

  Tjäna poäng inför din flygresa till Ängelholm/Helsingborg – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy