Flyg till Singapore

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

Tyvärr erbjuder vi inte längre direktflyg till Singapore.

SAS flyger till Singapore från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Tokyo och Shanghai).

Flyg med SAS till Singapore

Boka din resa med SAS till Singapore och börja dina äventyr redan på flygplatsen. Bege dig till Butterfly Gardens på Changi-flygplatsen, där du hittar ca 1 000 tropiska fjärilar.

När du är i Singapore kan du roa dig med att betrakta folkvimlet i de livliga stadsdelarna Little India och Chinatown eller se stadssilhuetten från en av de många utsiktsplatserna eller från den högsta punkten på hjulet Singapore Flyer. Ta en promenad genom Gardens by the Bay, se de fantastiska träden eller besök glaskupolerna. Glöm inte bort att besöka Long Bar på det berömda Raffles Hotel, där drinken Singapore Sling skapades.

Nöjen och äventyr i Singapore

Besök Singapores djurpark på dagen eller upplev några av de 130 nattdjurarterna på en kvällssafari genom ett djurreservat. Upptäck dolda stränder och upplev fågelskådning på Coney Island – en ö med 80 olika fågelarter.

Mer nöje och äventyr erbjuds genom att ta linbanan till Sentosa Island och besöka Sea Aquarium eller Universal Studios Singapore.

Flyg till Singapore

Den mångfaldiga befolkningen i Singapore gör staden till en plats där många olika matkulturer förenas. Om du vill provsmaka lokala maträtter är ett center för gatuförsäljare en bra utgångspunkt. Det är en stor matmarknad, så om du stannar där ett tag har du chansen att prova många olika rätter.

Och glöm inte bort att beställa en kopp kopi – kaffe som är typiskt för Singapore. I Singapore rostas kaffebönorna med socker och smör eller margarin och kopi serveras vanligtvis med kondenserad mjölk.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Singapore med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Singapore.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete