LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Nattliv

  Nattliv

  Klubbarna i Oslo lockar danstörstande människor och skickliga DJ:s från hela världen. När mörkret faller över byn förvandlas den till en pulserande och energisk plats för glada och positiva människor att träffas. House, jazz, rock, hiphop, soul, techno och livekonserter – allt och lite till finner du i Oslo.

  De flesta klubbar i Oslo har öppet till kl 03.00, så om du planerar att ta en taxi till ditt hotell efter en lång natt på stan kan det vara en god idé att gå lite tidigare. Precis som hemma i Sverige så är det rökfritt som gäller inomhus.

  Nattklubbar i Oslo

  Den trendiga klubben Blå (Brenneriveien 9) ligger i en gammal fabrikslokal intill en liten kanal i centrala Oslo. Blå bjuder på riktigt härlig stämning, jazziga liveartister, housemusik och internationella DJ:s. Populärt bland alla sorters människor över 30. Stor uteplats med utrymme för många gäster.

  Herr Nilsen (C. J. Hambros plass 5) är en cool jazzklubb alldeles i närheten av Stortinget i centrala Oslo. Trevliga lokaler och svängiga, duktiga musiker skapar en häftig och unik atmosfär. Oavsett om du är jazzälskare eller bara ute efter en trevlig upplevelse utöver det vanliga så är Herr Nilsen väl värt besöket.

  Pubar och barer i Oslo

  Underwater pub (Dalsbergstien) kan locka med en väldigt unik utekväll. Känslan av att vara ombord på ett gammalt rustikt skepp med levande ljus och akvarium, skapar en väldigt stämningsfull miljö – kreativt och underhållande. På tisdagar och torsdagar är det operakväll som gäller med uppträdanden av lokala förmågor.

  Icebar (Kristian IV 12) är en av Oslos coolaste platser – detta i dubbel bemärkelse då baren är helt innesluten i is. Gäster får låna varma kläder i dörren – det är alltså absolut inte nödvändigt att packa ner vinterjackan.

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy