LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg

  SAS flyger dagligen till Oslo. Direktflyg från Stockholm och från/via Köpenhamn.

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Oslo: 24 timmars öppet köp, val av sittplats och mycket mer…

  Det tar inte mer än knappt en timme att flyga från Stockholm till Oslo. Men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sån bekväm resa som möjligt när du flyger med oss. Vi serverar därför alltid kaffe, te och vatten under flygresans gång.

  Faktum är att vi tänker på det mesta för att din flygresa ska vara så bekväm som möjligt. Mycket ingår i din flygbiljett när du flyger till Oslo med oss:


  Hitta din flygresa och kolla priserna direkt med hjälp av bokningsdialogen eller ladda ner vår app – på det sättet hittar du alltid din nästa resa till Oslo med SAS direkt från mobiltelefonen.

  Kolla gärna in vår reseguide till Oslo

  SAS flyger dagligen till Oslo

  SAS har flera dagliga avgångar till Oslo, både morgon, lunch, eftermiddag och kväll. Därför kan du garanterat hitta ett flyg som passar ditt tidsschema. Vi flyger direkt från Stockholm och från/via Köpenhamn till Oslos flygplats Gardermoen som ligger 47 km från centrum. Det går både bussar och tåg till och från flygplatsen och du kan även ta dig fram och tillbaka med hyrbil eller taxi.

  Billiga flyg till Oslo – boka tidigt och spara mer

  Det är enkelt för dig att resa billigt till den lilla storstaden Oslo, som med sitt rika kulturliv och stora utbud av butiker passar perfekt för en weekendresa. Vi rekommenderar att du bokar dina flygbiljetter i god tid. Då kan du spara både tid och pengar och ökar dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka resan direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller vänner.

  Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)?  Håll koll på våra aktuella erbjudanden till Oslo här

  Dra nytta av våra erbjudanden och fördelar

  Gå med i vårt förmånsprogram EuroBonus (kostnadsfritt medlemskap) och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner runt om i världen. Dessutom får du en hel del fördelar så som exklusiva medlemserbjudanden och sms-tjänster med praktisk information om din flygresa.

  Dina poäng kan du spendera på allt från flygresor och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

  Tjäna poäng inför din flygresa till Oslo – gå med i EuroBonus gratis.

  Kort om Oslo

  Valuta: 1 krona = 100 öre (NOK)
  Tidsskillnad: ingen
  Landsnummer: 47
  Språk: norska

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy