LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg

  SAS erbjuder direktflyg till Amsterdam från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.

   Alltid inkluderat i flygbiljetten till och från Amsterdam: 24 timmars öppet köp, fritt val av sittplats och mycket mer…

  Det tar bara cirka två timmar att flyga från Stockholm till Amsterdam. Men även om flygtiden är kort vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt med SAS. Därför erbjuder vi digitala dagstidningar, kaffe, te och vatten ombord. Självklart utan extra kostnad.

  Vi har tänkt på det mesta före, under och efter resan när du flyger till Amsterdam med oss:

  Hitta din flygavgång och se våra priser direkt med hjälp av bokningen. Du kan även ladda ner vår app och boka din resa till Amsterdam direkt från mobilen.

  Läs vår guide för tips på vad du kan göra i Amsterdam
   

  SAS erbjuder direktflyg till Amsterdam

  SAS flyger direkt till Amsterdam från Stockholm och även från/via Köpenhamn och Oslo. Amsterdams flygplats Schiphol ligger endast några kilometer från city dit du enkelt tar dig med både buss och tåg. Schiphol är Europas fjärde största flygplats och erbjuder det mesta inom service, restauranger och shopping.

  Mer information om Amsterdams flygplats Schiphol

   

  Spara pengar genom att boka din resa till Amsterdam i god tid

  Med oss kan du resa billigt till metropolen och Hollands huvudstad. Amsterdam passar perfekt som destination för en weekendresa med sina vackra miljöer och stora utbud av aktiviteter och sevärdheter. Tänk på att du genom att boka din resa i god tid ökar dina chanser till att få flygbiljetter till bästa möjliga pris.

  Bra att komma ihåg är också att du alltid har 24-timmars ångerrätt när du bokar en resa med SAS. Därför kan du boka din resa i vår onlinebokning i samma stund som du hittar den, för att ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar ditt resesällskap efter att bokningen är gjord.

  Gillar du en bra affär (vem gör inte det!)? Se aktuella erbjudanden till Amsterdam
   

  Gå med i vårt bonusprogram EuroBonus

  Som medlem i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS. Som medlem får du även en hel del andra förmåner som exklusiva erbjudanden och SMS-tjänster med nyttig information om din flygresa.

  Dina ihoptjänade poäng kan du välja att spendera på allt från nya flygresor till shopping ombord och i vår online shop. Tjäna poäng inför din flygresa till Amsterdam – gå med i EuroBonus gratis

   

  Kort om Amsterdam

  Valuta: euro (EUR)
  Tidsskillnad:0
  Landsnummer: 31
  Språk: nederländska
  Turistinformation: Stadhouderskade 1, + 31 105-512 525, iamsterdam.com

   

  Övrigt

  Resmål Amsterdam
  Flyg till Holland
  Reseförsäkring

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy