LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg

  SAS erbjuder direktflyg till Dublin från Stockholm, från/via Köpenahmn och Oslo.

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Dublin: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

  Det tar cirka två och en halv timme att flyga från Stockholm till Dublin på Irland och även om du inte är ombord på en långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa.

  Mycket är inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Dublin med oss - både före, under och efter resan:


  Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i bokningsdialogen till höger eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Dublin direkt från mobilen.

  SAS flyger dagligen till Dublin

  SAS erbjuder direktflyg till Dublin från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo. Vi har billiga flygbiljetter för alla ändamål så som weekendresor, shoppingresor eller golfresor!

  Flygplatsen i Dublin ligger 10 kilometer norr om centrum och det går regelbundet flygbussar till Busáras busstation och till Heuston tågstation.

  Billiga flyg till Dublin – boka tidigt och spara mer

  Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Dublin. För att öka dina chanser att få flygbiljetter till bästa pris rekommenderar vi att du bokar din resa i god tid.

  SAS erbjuder även alltid 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning för att i nästa steg ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner.

  Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)? Håll koll på våra aktuella erbjudanden här

  Dra nytta av belöningar och fördelar

  Gå med i EuroBonus, vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Som medlem får du även en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

  Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng och få rabatter på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

  Tjäna poäng inför din flygresa till Dublin – gå med kostnadsfritt  i EuroBonus

  Kort om Dublin

  Valuta: euro (EUR)
  Tidsskillnad: - 1 timme
  Landsnummer: 353
  Språk: engelska, iriska
  Turistinformation: Dublin Tourism Centre, Suffolk Street

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy