LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Nattliv

  Nattliv

  Utbudet av klubbar och barer i Helsingfors är brett och det finns alternativ för alla smaker och prisklasser. I Helsingfors pågår festen hela natten, långt in på småtimmarna.

  Nattklubbar i Helsingfors

  On the Rocks (Mikonkatu 15) är en tvättäkta rockklubb i centrala Helsingfors. Två våningar med barer, dansgolv, biljard och liveband. Musiken som spelas är i princip uteslutande klassisk rock, hårdrock och metal.

  Kaarle XII (Kasarmikatu 40), även känt som Kalle, är en mycket populär bar/klubb i Helsingfors som funnits i över 30 år. På torsdagskvällar flockas den danssugna lokalbefolkningen här. Två dansgolv, en stor blandning av musikstilar och ett relativt brett åldersspann gör Kalle till en riktigt bra fest.

  Pubar och barer i Helsingfors

  Likt hemma i Sverige är det i Helsingfors populärt att börja kvällen med en drink på en bar innan man beger sig vidare ut i nattvimlet. SAS guidar dig till några av Helsingfors bästa barer.

  A21 Cocktail Lounge (Annankatu 21) blev 2009 utsedd till en av världens bästa barer. Urvalet av cocktails är stort och det finns flera finska specialiteter på menyn som är värt att prova. Cool och trevlig atmosfär med personlig service, utmärkt ställe för dig som vill undvika de stora folkmassorna och bara njuta av goda drinkar och gott sällskap. Under helger kan det vara en god idé att boka bord i förväg.

  Ateljee Bar (Yrjönkatu 26) är ett lite mer romantiskt alternativ för dig som inte bara värdesätter goda drinkar utan även en intim miljö och häftig utsikt. Från toppen av Sokos Hotel Torni har du utsikt över hela Helsingfors. Ateljee Bar fungerar även som galleri med månatliga utställningar. Mycket trevlig terrass under sommarmånaderna.

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy