LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Museer & utställningar

  Museer och utställningar i Helsingfors

  SAS flyger alla dagar i veckan till Helsingfors. 11 avgångar per dag. Direktflyg från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till och från Helsingfors: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

  Det tar en knapp timme att flyga mellan Stockholm och Helsingfors. Men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa.

  Mycket är inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Helsingfors med SAS. Vi täcker allt före, under och efter flygningen:

  Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i bokningsdialogen till höger eller ladda ner vår app.  På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Finlands huvudstad Helsingfors direkt från mobilen.

  Psst! Kolla in vår guide till Helsingfors för tips på vad du kan göra
   

  SAS flyger alla dagar i veckan till Helsingfors

  SAS flyger dagligen till Helsingfors med totalt 11 avgångar per dag. Vi har direktflyg från Stockholm och från/via Köpenhamn och Oslo. Helsingfors-Vanda flygplats är Finlands internationella huvudflygplats med förbindelser till över 120 resmål runt om i världen. Det går bussar mellan flygplatsen och Helsingfors centrum som tar lite drygt en halvtimme.
   

  Billiga flyg till Helsingfors – boka tidigt och spara mer

  Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till den moderna kulturstaden Helsingfors. Om du bokar din resa i god tid ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris.

  Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att ta reda på om datum, tid och pris passar ditt resesällskap efteråt.

  Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)?  Håll koll på våra aktuella erbjudanden här
   

  Gå med i vårt lojalitets- och bonusprogram EuroBonus

  Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

  Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hyrbil och hotell hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng och få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

  Tjäna poäng inför din flygresa till Helsingfors – gå med kostnadsfritt i EuroBonus


  Kort om Helsingfors

  Valuta: euro (EUR)
  Tidsskillnad: +1
  Landsnummer: 358
  Språk: finska, svenska
  Turistinformation: Helsinki City Tourist and Convention Bureau, Pohjoisesplanadi 19
   

  Övrigt

  Finland
  Flyg till Helsingfors

  Muséer och utställningar
  Nattliv i Helsingfors
  Helsingfors historia
  Transport i Helsingfors
  Reseförsäkring

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy