LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg

  SAS flyger dagligen till Bryssel och erbjuder direktflyg från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.


  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Bryssel: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

  Det tar cirka två timmar att flyga från Stockholm till Belgiens huvudstad Bryssel, men oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar som du kan läsa.

  Mycket ingår i din flygbiljett när du flyger till Bryssel med oss. Vi tänker på allt före, under och efter resan:


  Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i bokningsdialogen eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Bryssel direkt från mobilen.

  Psst! Kolla in vår guide om Bryssel och få tips på sevärdheter.

   

  SAS flyger dagligen till Bryssel

  SAS har dagliga avgångar till Bryssel och vi erbjuder direktflyg från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo. Bryssels flygplats ligger strax nordost om stadskärnan i stadsdelen Zaventem och det går tåg in till centrala Bryssel flera gånger i timmen.

  Billiga flyg till Bryssel – boka tidigt och spara mer

  Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Bryssel. Vi rekommenderar att du bokar din flygbiljett i god tid – på det sättet ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Detta innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner.

  Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)? Håll koll på våra aktuella erbjudanden


  Dra nytta av belöningar och fördelar

  Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

  Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

  Tjäna poäng inför din flygresa till Bryssel – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.

  Valuta
  euro (EUR)
   
  Tidsskillnad
  0 timmar
   
  Landsnummer
  32
   
  Språk
  franska, nederländska
   

  Övrigt

  Bryssel flygplats
  Reseförsäkring

  Turistinformation: Town Hall of Brussels Grand'Place, Tel: +32(0)2-513 89 40

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy