sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
    Se alla resultat
    • Inget annat innehåll att visa
  • loader Inget annat innehåll att visa
  • Inga träffar

loungenyheter

Här kan du ta reda på vad som händer med SAS Lounge.   

NY SAS CITY LOUNGE I STOCKHOLM

Vi har öppnat ännu en SAS City Lounge på Stockholms centralstation. Den erbjuder inspirerande design och öppna ytor, vilket gör den till en avkopplande oas i stadens centrum, med tillgång till arbetsstationer, privata mötesrum och bekväma soffor. Här finns dessutom Wi-Fi, kaffe, te och en conciergetjänst utan extra kostnad. Vår nya lounge är öppen för EuroBonus-medlemmar på Guld- och Diamant-nivå plus en gäst, 24 timmar före eller efter en flygning med SAS och mot en avgift vid andra tidpunkter. SAS City Lounge på centralen är öppen vardagar kl. 9.00–17.00.

SAS erbjuder redan SAS City Lounge vid Stureplan, på Birger Jarlsgatan 18 i Stockholm. Loungen är öppen kl. 9.00–17.00 för EuroBonus-medlemmar på Diamant-nivå.

04-04-17, 12:17

DIGITALA DAGSTIDNINGAR OCH TIDSKRIFTER I SAS LOUNGE

När du besöker en SAS Lounge kan du hämta ett stort urval av dagstidningar, tidskrifter, böcker och mer i SAS App. Digitala publikationer är även tillgängliga från 22 timmar före avgångar med SAS-flygningar.

Från och med den 1 mars 2017 kommer alla dagstidningar som du läser hos SAS att vara digitala. Detta är ännu ett sätt för oss att modernisera kundernas upplevelser – och driva en mer hållbar verksamhet. 

04-04-17, 12:17

VI RENOVERAR VÅRA LOUNGER UNDER 2017

Vi vill att dina resor ska vara smidigare och trevligare än någonsin tidigare. Det är anledningen till att vi fortsätter att förstärka vårt utbud i luften och på marken. Ombord har du antagligen lagt märke till förbättringar i våra digitala lösningar, nya uppgraderade kabiner, nya flygplan, snabb Wi-Fi-anslutning ombord på alla flygplan och vårt nya koncept för mat och dryck ombord.

På marken förbättrar vi våra lounger och Fast Track-lösningar på våra huvudflygplatser och destinationer med det största antalet resenärer. Som en del av detta kommer vi att avsluta vårt samarbete med vissa av våra lounger som drivs enligt avtal med tredje parter.

Resultatet är att vi kommer att förbättra våra egna tjänster till förmån för våra SAS Plus- och Business-passagerare, EuroBonus-medlemmar och 29 miljoner passagerare som reser med oss varje år. Några exempel på dessa förbättringar är att vi investerar i nya och större inrikeslounger på Stockholm Arlanda och Oslo Gardermoen, såväl som att vi uppgraderar våra internationella SAS Lounge i New York, Paris och Chicago.

SAS och Star Alliance erbjuder tillgång till fler än 1 000 lounger över hela världen.

04-04-17, 12:17