Loungenyheter

loungenyheter

Ta en titt här då och då för att se alla loungenyheter!

NYA SAS CITY LOUNGE I STOCKHOLM

Vi har öppnat en ny City Lounge på Stockholms central. Den erbjuder inspirerande design och öppna ytor, vilket gör den till en avkopplande oas i stadens centrum, med tillgång till arbetsstationer, privata mötesrum och bekväma soffor. Här finns dessutom Wi-Fi, kaffe, te och en conciergetjänst utan extra kostnad. Vår nya lounge är öppen för EuroBonus-medlemmar på Guld- och Diamant-nivå plus en gäst, 24 timmar före eller efter en flygning med SAS och mot en avgift vid alla andra tidpunkter. SAS City Lounge på centralen är öppen vardagar kl. 9.00–17.00.

Därutöver erbjuder SAS en City Lounge vid Stureplan, på Birger Jarlsgatan 18 (öppen kl. 09–17) för alla EuroBonus-medlemmar på Diamant-nivå.

04-04-17, 12:17

DIGITALA DAGSTIDNINGAR OCH TIDSKRIFTER I SAS LOUNGE

När du besöker en SAS Lounge kan du hämta ett stort urval av dagstidningar, tidskrifter, böcker och mer i SAS-appen. Digitala publikationer är även tillgängliga från 22 timmar före avgångar med SAS-flygningar.

Från och med den 1 mars kommer alla dagstidningar du läser hos SAS att vara digitala. Detta är ett annat sätt för oss att digitalomvandla kundernas upplevelser – och driva en mer hållbar verksamhet. 

04-04-17, 12:17

LOUNGER 2017

Hos SAS arbetar vi med att fortgående förbättra vårt erbjudande i luften såväl som på marken, där vi investerar i SAS Lounges och SAS Fast Track på större flygplatser och destinationerna med det största passagerarantalet. SAS investerar i digitala lösningar, nya uppgraderade kabiner, nya flygplan och snabb Wi-Fi-anslutning ombord på alla flygplan. Vi har dessutom nyligen lanserat nyheter inom mat och dryck ombord. För att kunna fortsätta att investera i, expandera och förbättra SAS Lounges och Fast Track, kommer vi att avsluta vårt samarbete med några av våra lounger som drivs genom avtal med tredje parter. Resultatet kommer att bli en fortsatt förbättring av SAS eget erbjudande där det gör störst nytta för våra Plus-/Business-passagerare, medlemmar samt för de 29 miljoner passagerare som årligen reser med oss. Några exempel på detta är att SAS kommer att investera i nya och större inrikeslounger på Arlanda och Oslo Gardermoen och att vi kommer att uppgradera våra internationella SAS Lounges i New York, Paris och Chicago.

SAS och Star Alliance erbjuder tillgång till fler än 1 000 lounger över hela världen.

04-04-17, 12:17