Tack för din förfrågan! Vårt mål är att bekräfta inom 24 timmar. Tänk på att paketera ditt bagage väl så att det tål hantering. Exempelvis så ska musikinstrument ligga i hårda fodral.
Formuläret skickades tyvärr inte. Försök igen om en stund.
  • Bagage som väger mycket eller är extra stort (t.ex. sportutrustning) eller som kräver särskild hantering (t.ex. vapen) anses vara specialbagage för vilket vissa kategorier måste begäras i förväg för att garantera transporten.

  • Eftersom vår bagagekapacitet varierar beroende på flygplanstyp sker transport av specialbagage alltid i mån av ledigt utrymme. 

  • Du kan ta med de flesta typerna av specialbagage (t.ex. skidor, golfbagar, cyklar) som en del av det incheckade bagage som ingår med din biljett utan extra kostnad, förutsatt att artikeln får plats inom gränsen för det incheckade bagage som ingår med din biljett. I annat fall måste du betala för extra bagage.

  • För de flesta typerna av specialbagage kan du göra en begäran fram till 24 timmar före avgången med hjälp av formuläret nedan. Om din typ av specialbagage inte finns med i listan eller om ditt flyg avgår inom 24 timmar, måste du kontakta SAS Sales & Service

  • Om du har bokat din resa via en resebyrå måste du kontakta resebyrån för att få hjälp.

VÄLJ Typ av specialbagage

När du har begärt transport av ditt specialbagage får du ett svar från SAS inom 24 timmar. Observera att du endast får resa med ditt specialbagage om du har fått en bekräftelse från SAS. Eftersom vår bagagekapacitet varierar beroende på flygplanstyp sker transport av specialbagage alltid i mån av ledigt utrymme.

loader