Lågprisflyg

Lågprisflyg

Lågprisflyg

Med SAS kan du lätt hitta ett billigt flyg som passar just dina behov. Eftersom SAS flyger till närmare 200 olika länder runt om i världen kan du i många fall hitta ett direktflyg till just ditt resmål. Ett lågprisflyg med SAS är en säker och behaglig upplevelse till ett attraktivt pris och du kommer snabbt och bekvämt till din destination.

Våra lågprisflyg håller hög kvalitet och när du flyger med SAS får du alltid kostnadsfritt ta med dig ett bagage à 23 kg och ett handbagage på 8 kg. Du har alltid 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan göra ändringar i din bokning efter att resan redan är bokad och klar.
 

Lågprisflyg genom olika rabatter

Med SAS olika rabattsystem kan du hitta lågprisflyg till många olika platser runt om i världen. Om du är medlem i EuroBonus får du EuroBonus-poäng på din biljett, hotellvistelse och andra köp som du sedan kan använda för att få rabatter på nästa resa eller köpa något ur SAS EuroBonus Shop. Medlemskapet är gratis.

Du kan också använda SAS lågpriskalender för att hitta en billig flygresa. Med hjälp av den kan du alltid hålla dig uppdaterad med priset på lågprisflyg till de mest populära destinationerna i Europa.
 

Familjeförmåner

Om ni planerar en resa med familjen kan det vara bra att veta att det i många fall finns fina barnrabatter. Som barnfamilj kanske man önskar resa så enkelt och bekvämt som möjligt och eftersom du själv kan välja sittplats finns alltid möjligheten för familjemedlemmar att sitta bredvid varandra. Det är också kostnadsfritt att ta med en barnvagn som incheckat bagage på flyget om ditt barn är under två år och du kan beställa barnmeny eller en särskild meny för de allra minsta i familjen.
 

Boka ungdomsbiljetter

Är du under 26 år kan du boka billiga ungdomsbiljetter både inrikes, inom Europa samt till USA och Asien.