Inrikesflyg

Inrikesflyg

Inrikesflyg med SAS

SAS inrikesflyg tar dig de flesta av Sveriges städer eller till de stora flygplatserna när du ska resa utomlands. Kanske börjar din utlandsresa med ett inrikesflyg och då behöver du bara byta terminal för den fortsatta färden. Här kan du välja mellan många olika destinationer och avgångar som passar just dina önskemål.
 

Flyg till hela världen

SAS har resor till destinationer runt om i hela världen, vi flyger till 194 olika länder jorden runt. Vi landar dessutom alltid på en av de stora flygplatserna vilket underlättar vidare transporter och byten och gör att du sparar värdefull tid på din resa. I vår lågpriskalender kan du alltid hitta flygbiljetter både inrikes och till övriga världen till bästa möjliga pris.
 

Kvalitet och service

SAS inrikesflyg håller hög kvalitet och god service. Destinationen nås snabbt och bekvämt, och när du är ombord på ett SAS flygplan sitter du alltid bekvämt på din sittplats. Mat & dryck, underhållning och ett stort urval av digital lektyr finns alltid ombord. För din bekvämlighet kan du samtidigt som du bokar flygbiljetten också boka hotell, hyrbil och reseförsäkring på sas.se. Ladda gärna ner vår app för många bekväma mobila tjänster och boka på så sätt enkelt din biljett direkt i mobilen.

Hos SAS flyger barn under två år gratis eller med barnrabatt på alla våra avgångar. Du får dessutom ta med en barnvagn gratis som incheckat bagage om du reser med barn under två år och vid längre resor är det också möjligt att boka en speciell barnmeny.
 

Boka inrikesflyg idag

Hitta enkelt pris och avgångar på inrikesflyg till någon av de många städer SAS flyger till i vår bokningsdialog. Genom att boka ett inrikesflyg online kan du också checka in och skriva ut ditt boardingkort innan resan. På så sätt sparar du tid eftersom du slipper checka in på flygplatsen. Du har också 24 timmars öppet köp så att du har möjlighet att boka om din resa om dina planer skulle ändras.

Om du är medlem i EuroBonus har du också möjlighet att tjäna EuroBonus-poäng på din biljett.

LÅGPRISKALENDER