Det var på tiden

Vi har nu lanserat ett nytt och förbättrat företagsprogram – SAS For Business. På SAS värdesätter vi tiden och vet hur viktig den är för SAS-resenärer. Vi har därför förenklat programmet för att minska tiden som läggs på reseadministrationen. Som SAS For Business-medlem aktiveras nu dina rabatter direkt när du bokar din biljett!vårt nya sas for business-program

Aktivera dina rabatter direkt när du bokar

Med vårt nya SAS For Business-program kommer dina rabatter att aktiveras direkt när du bokar via ditt medlemskap i SAS For Business.

Rabatten varierar beroende på

  • ditt företags årliga bokningskostnader med SAS For Business-programmet
  • huruvida du reser i SAS Go, SAS Plus eller SAS Business.

 

 

Tjäna EuroBonus-poäng

Är du både medlem i SAS For Business och EuroBonus, kan du tjäna EuroBonus-poäng när du åker på affärsresor. Bokningar med de nya SAS For Business-rabatterna kan göras från och med den 1 juni 2018.

legal information

SAS Credits kommer att ersättas av det nya företagserbjudandet SAS For Business år 2018. Under året kommer SAS Credits att gradvis avvecklas, vilket innebär att sista dagen för poänginsamling är den 30 juni 2018. Uttag av intjänade SAS Credits kan göras fram till den 31 december 2018.

*Ytterligare SAS Credits kommer att intjänas för resor bokade före den 30 juni som avser avgångar vid senare datum.
** För resor som betalas med SAS Credits och med avgångar efter den 1 januari 2019 gäller inga återbetalningar.

Bli medlem i SAS for Business

Observera att kunder som i dagsläget redan har ett avtal med SAS inte behöver ansöka på nytt och inom kort kommer att kontaktas för ytterligare information.

Vänligen logga in för denna funktion

Våra partner

Singapore Airlines och Widerøe är för närvarande medverkande partner i SAS For Business, men fortsätt att hålla utkik, fler partners kommer!

Singapore Airlines, en medverkande partner i SAS for Business
Widerøe, en medverkande partner i SAS for Business