sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Reykjavik med SAS

Med SAS kan du boka direktflyg Stockholm Reykjavik tur och retur från Stockholm Arlanda. Du anländer till Reykjavik Keflavik Airport efter bara 3 h och 15 min. Reykjavik Keflavik Airport är landets internationella flygplats.

Reykjavik och hela Island är utmärkta resmål både för den som åker dit på sin fritid eller till en konferens med företaget. Boka flyg Stockholm Reykjavik och upplev ett av världens mest fascinerande länder!
 

Hitta billiga flyg Stockholm Reykjavik

De många avgångar Stockholm Reykjavik som SAS erbjuder gör det enkelt för dig att planera din resa efter din budget och kalender.

Om du är flexibel med dina resdagar och är ute i god tid ökar du dina chanser att fynda biljetter Stockholm Reykjavik till riktigt bra priser. Du kan tryggt slå till direkt om du hittar biljetter som passar eftersom SAS alltid erbjuder 24 timmars öppet köp. Med biljetterna bokade kan du efteråt dubbelkolla med dit resesällskap om datum och tid passar.

Missa inte chansen att se det spektakulära resmål som Island är, boka biljetter Stockholm Reykjavik redan idag!

För att hitta fler billiga flyg rekommenderar vi att du kollar in vår lågpriskalender som ger dig en god överblick över de flesta av SAS resmål. I lågpriskalendern kan du hitta alla våra bästa priser. Kanske kommer du flyga fler rutter än Stockholm Reykjavik den närmsta tiden?

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Inkluderat på ditt flyg Stockholm Reykjavik

När du bokar flyg Stockholm Reykjavik med SAS ingår alltid olika förmåner som gör din resa effektivare och behagligare. Detta ingår i din biljett Stockholm Reykjavik:

upptäck Islands charmiga huvudstad

Reykjavik ska ha grundats av vikingarna runt år 870 och är idag en liten, men viktig, stad. Naturskönt belägen vid havet är gör sig staden utmärkt att promenera runt i. Det är lätt att ta sig runt till fots, men trots den lilla storleken finns det ett gott utbud av shopping, restauranger och uteliv. Staden har många butiker och det finns både budgetkedjor och lyxiga designermärken. Packa din väska lätt när du bokar flyg Stockholm Reykjavik så du har plats med dina nya inköp när du flyger hem!

Det isländska köket har bra lamm och självklart fisk tack vare landets närhet till havet. Fish Company, Seafood Cellar och Fish Market är tre centralt belägna och mycket populära restauranger både hos lokalbefolkningen och turister som är ute efter isländska delikatesser.

Boka flyg Stockholm Reykjavik tur och retur och upptäck en annorlunda huvudstad i Norden! 
 

Åk med bil till de varma källorna

Flyg Stockholm Reykjavik och boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng! Det är mycket praktiskt att sig runt med bil på Island och många turister har Reykjavik som bas när de gör dagsutflykter utanför staden. 

Ett av Islands främsta signum är de varma källorna – de får du inte missa på din resa Stockholm Reykjavik! Blå lagunen, Reykjadalur och Sundhöllin är tre varma källor som ligger nära huvudstaden och som dessutom håller hög kvalité. Blå lagunen är kanske den kändaste varma källan och har dagligen många besökare. Men låt dig inte avskräckas av mängden turister, källan är en otrolig och besökvärd upplevelse med sitt ångande och turkosa vatten.

För dig som vill vandra är Reykjadalur är ett bra alternativ eftersom det krävs en halvtimmes vandring för att komma dit. Under vandringen passerar du andra varma källor som är för heta för att bada i och när du väl kommer fram så är det fritt inträde. Sundhöllin är det äldsta badet i Reykjavik och möjligtvis även det charmigaste. Den som badar i någon av de två utomhusbassängerna har utsikt över hela staden.

Boka flyg Arlanda Reykjavik och njut av ett underbart, skönt bad i någon av de varma källorna som ligger beläget nära huvudstaden!

Boka hyrbil för dina EuroBonus-poäng
 

Flyg Stockholm Reykjavik med barnen 

Flyg Reykjavik Stockholm tillsammans med din familj!

Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flyg Stockholm Reykjavik om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Boka flyg Stockholm Reykjavik och få en fantastisk familjesemester i ett urhäftigt nordiskt land!

Mer om att resa med barn  
 

Fördelar med SAS EuroBonus 

Med lojalitetsprogrammet EuroBonus tjänar du poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping.

Att bli medlem i EuroBonus är helt gratis och du får fler förmåner ju mer du flyger med oss. När du har nått nivån som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. 

I SAS Lounge finns gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att koppla av och njuta innan du går ombord på ditt flyg Stockholm Reykjavik.

Utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram och bli EuroBonus-medlem före du bokar ditt flyg Stockholm Reykjavik!
 

SAS Plus för ökad komfort

Köp en SAS Plus-biljett till ditt flyg Stockholm Reykjavik för största bekvämlighet och effektivitet. Med en SAS Plus-biljett får du tillgång till SAS Lounge före avgång och du får den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen med Fast Track. Ombord serveras du en god måltid.

SAS Plus ger dig helt enkelt en bekväm och effektiv början på ditt äventyr Stockholm Reykjavik!