sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Malmö med SAS

Flyg Stockholm Malmö direkt med många avgångar att välja bland året runt. Res enkelt mellan Arlanda och Malmö Airport på drygt en timma.

Besök SAS Lounge innan ditt flyg som EuroBonus-medlem (Guld eller högre eller om du reser i SAS Plus) och få tid till det du behöver under din resa, oavsett om du behöver vara produktiv och förbereda affärslunchen eller njuta av lugn och ro.
 

Välj det flyg som passar dig bäst

I lågpriskalendern har du möjlighet att hitta våra lägsta priser för flyg Stockholm Malmö. Med SAS många flexibla avgångar så finns det goda möjligheter att hitta flyg som passar just dig. Oavsett om du besöker Skånes huvudstad för ett morgonmöte, för att se stränderna i Lomma eller för att njuta av en weekend i den svenska storstaden så erbjuder SAS billiga flyg Stockholm Malmö.

Flyg Stockholm Malmö med SAS och utnyttja låga priser och flexibla avgångar för att resan ska passa din kalender på bästa sätt. 

 

Flyg Stockholm Malmö och upplev södra Sverige

Malmö har ett rikt kulturliv och det finns en mängd aktiviteter för den som är sugen på att uppleva det. Bland annat så arrangeras årligen Malmöfestivalen i augusti – en vecka som fylls med drakbåtstävlingar, konserter, shower, dans, teater och mycket mer. Alla konserter är gratis och i Malmö finns det många parker att hänga i. Den största är Pildammsparken som är en vacker park på 45 hektar och som är belägen kring en damm.

Flyg Stockholm Malmö och upplev Sveriges tredje största stad som länge var en industri- och handelsstad av vikt. I dag lockar Malmö Högskola studenter till staden samtidigt som närheten till Köpenhamn och bildandet av Öresundsregionen genom Öresundsbron ger en närhet till Europa som inte tidigare fanns.

Kommunen marknadsför sig själv som ”mångfaldens och möjligheternas stad”. Passande med tanke på att det i kommunen bor över 160 nationaliteter som tillsammans talar fler än hundra språk. Bästa stället att uppleva denna internationella stämning är vid Möllevångstorget som är en dynamisk del av och garanterat har något för alla. Flyg Stockholm Malmö och upplev den skånska staden.

 

Barnrabatt på flyg Stockholm Malmö

Boka din resa Stockholm Malmö och ta med hela familjen.

Flyg Stockholm Malmö med dina barn, under 2 år får barn upp till 90 % rabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt på flygbiljetten. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Passa på att njuta av Sveriges södra landsdelar, eller varför inte utnyttja närheten till kontinenten för en dagstur till Köpenhamn? Boka din familjeweekend med SAS.

Mer om att resa med barn

 

Tjäna poäng på ditt flyg Stockholm Malmö

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet SAS EuroBonus tjänar du poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Glöm inte möjligheterna att tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping.

Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Som medlem i EuroBonus kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen (gäller EuroBonus Guld eller högre samt om du reser i SAS Plus). Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord. 

Ytterligare har du som medlem i EuroBonus möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat.

Bli medlem i EuroBonus innan du bokar ditt flyg Stockholm Malmö för att ta del av SAS förmånliga lojalitetsprogram. 
 

inkluderat på ditt flyg Stockholm Malmö

Vi vill att din flygresa alltid ska vara så bekväm som möjligt, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i alla dina resor med SAS:

Boka flyg Stockholm Malmö med SAS idag!