sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm London med SAS

Flyg Stockholm London direkt. Res till den dynamiska huvudstaden på endast två och en halv timma.

Med SAS flexibla avgångar säkerställer du att du kommer fram när du behöver, oavsett om det är för att avnjuta en engelsk frukost, en affärslunch eller för att strosa runt på bargatorna i den brittiska huvudstaden.

Boka din biljett med SAS redan idag!
 

Inkluderat på ditt flyg Stockholm London

För att ditt flyg Stockholm London ska bli så smidigt som möjligt erbjuder vi alltid vissa förmåner. Detta ingår därför alltid i din flygbiljett med SAS:

Flyg Stockholm London – många avgångar

Med SAS många avgångar finns det möjlighet för dig att vara flexibel och välja det flyg Stockholm London som passar dig bäst. I vår lågpriskalender har du möjlighet att hitta de absolut lägsta priserna för din resa. För att vara säker på att hitta billiga flyg Stockholm London bör du se till att vara ute i god tid och boka så snabbt som möjligt.

Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp, så passa på att boka ditt flyg Stockholm London när du hittar bra biljetter för att efteråt dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar.

Flyg Stockholm London med SAS och utnyttja de låga priserna och de flexibla avgångar som erbjuds. Oavsett om du besöker huvudstaden för ett morgonmöte, en affärslunch eller för att njuta av en weekend i en av världens vackraste huvudstäder så finns det biljetter som passar så att du kan komma fram när du vill.

Hitta din resa nu

 

upplev en dynamisk huvudstad 

SAS erbjuder billiga flyg till London, huvudstaden som har något för alla. Oavsett om du är ute efter shopping, sport eller nattliv så har London något för dig. Flyg till London för att uppleva en av världens musikhuvudstäder som huserar flera stora orkestrar, konserthallar och operahus.

Huvudstaden har en rik historia som har påverkat och påverkats av hela världen. Listan kan göras lång över historiska sevärdheter som förknippades med det Brittiska Imperiet som Westminister Abbey, Parlamentet, Big Ben, Tower of London och Buckingham Palace. Flyg Stockholm London för en historisk upplevelse utöver det vanliga i staden vars historia kan spåras från romerska riket.

Det finns även en mängd världskända sevärdheter som inte daterar lika tidigt till exempel London Eye, Camden market och Hyde Park. Hitta billiga flyg Stockholm London med SAS för att ta del av en central del av europeisk historia!

Flyg Stockholm London för att uppleva ett nattliv av absolut högsta klass, oavsett om du är intresserad av nytänkande barer i Shoreditch, traditionella engelska pubar på Broadway Market eller att glänsa omkring på gatorna kring Oxford High Street.

Om andan faller på och kvällen känns ung finns det även möjlighet att på småtimmarna uppleva Londons klubbscen.
 

Barnrabatt på flyg Stockholm London 

Låt dina barn uppleva Europa med vår barnrabatt! Har du barn under 2 år så har de möjlighet att ta del av vår barnrabatt där de erbjuds upp till 90 % rabatt om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan.

Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt på flyg Stockholm London. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Boka flyg Stockholm London tur och retur för hela familjen!

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Med vårt lojalitets- och frequent flyer-program EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser och hyrbilar. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att hitta alla ställen där du tjänar extrapoäng på din shopping eller dina restaurangbesök. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är självklart helt gratis.

Som Guld- eller Diamantmedlem kan du påbörja din resa med att besöka SAS Lounge på flygplatsen. Där har du möjlighet att njuta av en bekväm start på resan. I SAS Lounge finns ett gott utbud av mat, dryck och tidningar. Dessutom finns det även WiFi som är gratis att använda.

Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg Stockholm London för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Bli medlem i EuroBonus

 

Transport från flygplatsen

Flygplatsen ligger lite utanför staden och det kan vara bra att fundera på transporter redan innan du åker. Du kan hyra en bil om du vill vara säker på att komma snabbt fram och tillbaka – speciellt om du ska utforska landsbygden omkring London. Du kan både hämta och lämna din bil på London Heathrows flygplats. Du kan göra en snabb sökning på hyrbilar via SAS webbplats. Här får du en enkel översikt med priser, biluthyrningsföretag och lediga bilar. 

Om du ska resa med kollektivtrafik i London är det en mycket bra idé att skaffa ett London Travelcard. Med kortet kan du nämligen resa obegränsat med en mängd olika transportmedel. Du kan åka med tunnelbana, inrikeståg, Docklands Light Rail och Tramlink obegränsat så länge du behöver.

Ditt London Travelcard gäller i antingen en eller sju dagar och du kan även köpa ett för en enkelresa. Det kan vara bra att köpa ditt Travelcard hemifrån eftersom vissa kort inte kan köpas när du har anlänt. Om du inte har beställt ett London Travelcard kan du använda ett Oyster Card. Här betalar du för varje resa och det kan köpas i hela staden.

Hitta din hyrbil
 

Övrigt

Reseförsäkring
Res till England