sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Köpenhamn Stockholm med SAS

Många Flygavgångar Köpenhamn Stockholm 

Med SAS kan du alltid hitta billiga biljetter på flygsträckan Köpenhamn Stockholm. De flexibla avgångarna ger dig möjlighet att komma fram till Stockholm när du önskar, oavsett om det är för att passa in en frukost, en affärslunch eller en middag. Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan boka din biljett direkt när du hittar den för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen passar.

Håll koll i lågpriskalendern för att se till att få det bästa möjliga priset när du beställer biljetter. Utnyttja den dryga timmeslånga resan till att luta dig tillbaka med en kopp kaffe eller en tidning via SAS App och kom fram till den svenska huvudstaden utvilad inför de äventyr som väntar. Boka ditt flyg Köpenhamn Stockholm med SAS redan idag.

Hitta din resa nu

 

Inkluderat på ditt flyg Köpenhamn Stockholm

Det tar inte mer än drygt en timme att flyga Köpenhamn Stockholm. Men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm resa som möjligt när du flyger med oss. Detta ingår i din flygbiljett:

 

Barnrabatt på flygbiljetter

Flyg Köpenhamn Stockholm med hela familjen så att dina barn kan ta del av SAS barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Passa på att boka biljetter och ta med hela familjen på din resa Köpenhamn Stockholm.

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att börja din resa på bästa sätt genom att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen (gäller EuroBonus Guld eller högre samt om du reser i SAS Plus). Utnyttja din resa Köpenhamn Stockholm och få tid till det du behöver, oavsett om det är produktivitet eller vila. I SAS Lounge hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och utnyttja din resa till fullo. 

Börja din resa Köpenhamn Stockholm med att bli medlem i EuroBonus. Du som medlem möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Gör det mesta av din resa och få tid till det du behöver innan, under och efter ditt flyg Köpenhamn Stockholm.

Bli medlem i EuroBonus

 

Transport från Arlanda flygplats

Arlanda ligger nära huvudstaden och kan lätt nås med snabbtåget Arlanda Express på ca 20 minuter från ankomsthallarna.

Är det så att du vill vara mer flexibel kan en hyrbil kan vara en bra idé under din vistelse i Stockholm. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen i världen. Du kan boka hyrbil när du anländer till flygplatsen eller boka enkelt och bekvämt hemifrån. Om du bokar din hyrbil hemifrån står den klar och väntar på dig när du landar på flygplatsen. Det är väldigt enkelt både att hämta och lämna din hyrbil på Arlanda när du flyger Köpenhamn Stockholm. Boka din hyrbil via SAS och få en komplett översikt över priser och tillgängliga bilar från alla hyrbilsfirmor. 

Hyr bil för EuroBonus-poäng